Kırşehir’de HDP Binasına Terör Operasyonu: 22 Gözaltı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2016 - 05:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir’de HDP Binasına Terör Operasyonu: 22 Gözaltı

Kayseri’de yaşanan terör saldırısı sonrası Kırşehir’de Emniyet Müdürlüğü ekipleri TEM ve KOM Şube ile düğmeye bastı. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü PKK'nın kırsaldaki kadrosuna eleman kazandırmak için faaliyet yürüttükleri ileri sürülen HDP'li yöneticilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Çeşitli şubelerden 140 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, parti binası ile yöneticilerin ev ve iş yerlerinde arama yapıldı. Aramalarda terör örgütü PKK ile ilgili çok sayıda dijital doküman ve belgeye el konuldu. Operasyonda İl Başkanı Demet Resuloğlu Çetin, İl Başkan Yardımcıları Saim Özdemir ve Eşref Odabaşı’nın da aralarında olduğu 22 yönetim kurulu üyesi gözaltına alındı. İl Başkanlığında illegal toplantılar yaptıkları iddia edilen şüpheliler, emniyete götürüldü.  
Kayseri’de yaşanan terör saldırısı sonrası Kırşehir’de Emniyet Müdürlüğü ekipleri TEM ve KOM Şube ile düğmeye bastı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü PKK'nın kırsaldaki kadrosuna eleman kazandırmak için faaliyet yürüttükleri ileri sürülen HDP'li yöneticilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Çeşitli şubelerden 140 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, parti binası ile yöneticilerin ev ve iş yerlerinde arama yapıldı.

Aramalarda terör örgütü PKK ile ilgili çok sayıda dijital doküman ve belgeye el konuldu.

Operasyonda İl Başkanı Demet Resuloğlu Çetin, İl Başkan Yardımcıları Saim Özdemir ve Eşref Odabaşı’nın da aralarında olduğu 22 yönetim kurulu üyesi gözaltına alındı.

İl Başkanlığında illegal toplantılar yaptıkları iddia edilen şüpheliler, emniyete götürüldü.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.