Kırşehir'de Hayvan Otlatma Kavgasında Silahını Çekti

ASAYİŞ 10.12.2021 - 18:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Hayvan Otlatma Kavgasında Silahını Çekti

Kırşehir'de hayvan otlatma meselesi yüzünden Kavga eden iki çobandan biri, diğerini tabancayla öldürüldü.

Olay, sabah saatlerinde Kaman ilçesine bağlı İkizler köyünde meydana geldi, arazide hayvan otlatan ve aralarında husumet bulunan F.K. ile Haydar Gündoğdu (43) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine F.K, tabancayla Haydar Gündoğdu'ya ateş açtı. Ağır yaralı olarak Kaman Devlet Hastane kaldırılan Haydar Gündoğdu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri de olayın meydana geldiği yerde geniş güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Haydar Gündoğdu
Kırşehir'de hayvan otlatma meselesi yüzünden Kavga eden iki çobandan biri, diğerini tabancayla öldürüldü.

Olay, sabah saatlerinde Kaman ilçesine bağlı İkizler köyünde meydana geldi, arazide hayvan otlatan ve aralarında husumet bulunan F.K. ile Haydar Gündoğdu (43) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine F.K, tabancayla Haydar Gündoğdu'ya ateş açtı. Ağır yaralı olarak Kaman Devlet Hastane kaldırılan Haydar Gündoğdu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri de olayın meydana geldiği yerde geniş güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haydar Gündoğdu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.