Kırşehir'de Hayalleri Süsleyen Bir Taş Konak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2017 - 17:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Hayalleri Süsleyen Bir Taş Konak

Mucur'da 4 dönümlük arazi üzerinde adeta bir film platosunu andıran taş konak 1 Milyon 750 bin TL üzerinden satışa çıkarıldı. Evin sahibi olan Necdet Özbay yıllarca Amerika'da bulunduktan sonra Mucur'da hayalini kurduğu evi inşa etmeye karar vermiş. Toplam 180x2 360 metrekare olan dubleks konağın tamamı Nevşehir taşıyla inşa edilmiş.Bu yüzden dizi yapımcıları da konağı kiralamak için sıraya girmiş. Nevşehir'de çekimleri devam eden  Aşk ve Mavi  dizisi için kiralanmak istenmiş fakat Necdet Özbay evini kiralamak istemiş.Hatta Sümer Tilmaç başka bir dizi çekimi için konağa 6 aylığına 250 bin TL teklif etmiş, Özbay yakın arkadaşı Tilmaç'ı da geri çevirmiş.Köşkün üzerinde bulunduğu 4318 metrekarelik arsanın üzerinde ise yok yok !   Konakta , personel için ayrıca 2+1 bir ev de bulunuyor.Özbay konağı için küçük bir de gölet yaptırmış.Bunun dışında şelale havuzları , süs havuzları da bulunuyor. Bahçesinde birçok meyve ağacı olan konakta ayrıca otantik bir de tandır var.İçerisinde hobi bahçesi olan konakta ayrıca tavuk ve ördekler için de kümesler var.Meraklısı için arı kovanları bile var. Necdet Özbay'ın evinde yok yok ! Özbay 67 yaşında olduğunu, konağın ve arazisinin büyük olması sebebiyle artık yorulduğunu bu yüzden de satışa çıkardığını belirtiyor.Özbay, konağı için 1 milyon 750 bin TL'lik değer biçmiş ancak pazarlığa açık  !Necdet Özbay'ın bu muhteşem otantik konağı için ilgilenenler olursa diye bir de irtibat numarası veriyoruz  ; 0554 474 5454    
Mucur'da 4 dönümlük arazi üzerinde adeta bir film platosunu andıran taş konak 1 Milyon 750 bin TL üzerinden satışa çıkarıldı.

Evin sahibi olan Necdet Özbay yıllarca Amerika'da bulunduktan sonra Mucur'da hayalini kurduğu evi inşa etmeye karar vermiş.

Toplam 180x2 360 metrekare olan dubleks konağın tamamı Nevşehir taşıyla inşa edilmiş.Bu yüzden dizi yapımcıları da konağı kiralamak için sıraya girmiş.

Nevşehir'de çekimleri devam eden  Aşk ve Mavi  dizisi için kiralanmak istenmiş fakat Necdet Özbay evini kiralamak istemiş.Hatta Sümer Tilmaç başka bir dizi çekimi için konağa 6 aylığına 250 bin TL teklif etmiş, Özbay yakın arkadaşı Tilmaç'ı da geri çevirmiş.Köşkün üzerinde bulunduğu 4318 metrekarelik arsanın üzerinde ise yok yok !

  Konakta , personel için ayrıca 2+1 bir ev de bulunuyor.Özbay konağı için küçük bir de gölet yaptırmış.Bunun dışında şelale havuzları , süs havuzları da bulunuyor.

Bahçesinde birçok meyve ağacı olan konakta ayrıca otantik bir de tandır var.İçerisinde hobi bahçesi olan konakta ayrıca tavuk ve ördekler için de kümesler var.Meraklısı için arı kovanları bile var.

Necdet Özbay'ın evinde yok yok ! Özbay 67 yaşında olduğunu, konağın ve arazisinin büyük olması sebebiyle artık yorulduğunu bu yüzden de satışa çıkardığını belirtiyor.Özbay, konağı için 1 milyon 750 bin TL'lik değer biçmiş ancak pazarlığa açık  !Necdet Özbay'ın bu muhteşem otantik konağı için ilgilenenler olursa diye bir de irtibat numarası veriyoruz  ; 0554 474 5454    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.