Kırşehir’de halkın hükümetten talebi ‘İdam’

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2016 - 18:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir’de halkın hükümetten talebi ‘İdam’

FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası ‘Demokrasi Nöbeti’ alanında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan demokrasi şehitleri sergisine düşüncelerini anlatanlar hükümetten darbeciler için idam istedi. 15 Temmuz akşamından itibaren demokrasi nöbeti için Cacabey Meydanına toplanan binlerce kişi darbe girişimi sonrası düşüncelerini açılan anı defterine yazarak hükümetten idam talebinde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan sergide 15 Temmuz darbe girişimi gününde halkın direnişinin anlatıldığı fotoğraf sergisi alanında insanlar düşüncelerini açılan anı defterine yazıyor. İdam taleplerinin ağırlıkta olduğu anı defteri hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Şaban Güneş, “Bizler, darbe girişiminin ardından halkın nasıl milli iradenin yanında yer aldığını göstermek için bu sergiyi açtık. İnsanımız da o gece yaşananları sanki bir daha yaşayarak devletine sahip çıktı. Bir çok talep var. İdam talebi de yoğunlukta bu konu ise mevcutta hükumetimizin ve TBMM’nin bileceği bir konu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak halkımızın alanda ki ihtiyaçlarının karşılanması noktasında gereğini yapıyoruz.” dedi.
FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası ‘Demokrasi Nöbeti’ alanında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan demokrasi şehitleri sergisine düşüncelerini anlatanlar hükümetten darbeciler için idam istedi.

15 Temmuz akşamından itibaren demokrasi nöbeti için Cacabey Meydanına toplanan binlerce kişi darbe girişimi sonrası düşüncelerini açılan anı defterine yazarak hükümetten idam talebinde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan sergide 15 Temmuz darbe girişimi gününde halkın direnişinin anlatıldığı fotoğraf sergisi alanında insanlar düşüncelerini açılan anı defterine yazıyor.

İdam taleplerinin ağırlıkta olduğu anı defteri hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Şaban Güneş, “Bizler, darbe girişiminin ardından halkın nasıl milli iradenin yanında yer aldığını göstermek için bu sergiyi açtık. İnsanımız da o gece yaşananları sanki bir daha yaşayarak devletine sahip çıktı. Bir çok talep var. İdam talebi de yoğunlukta bu konu ise mevcutta hükumetimizin ve TBMM’nin bileceği bir konu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak halkımızın alanda ki ihtiyaçlarının karşılanması noktasında gereğini yapıyoruz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.