Kırşehir'de Halk Ekmek Kuyruğu

YAŞAM 27.12.2021 - 10:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Halk Ekmek Kuyruğu

Kırşehir'de yapılan zam ile birlikte 200 gramlık ekmeğin fiyatı 2,25 TL oldu.

Ekmeğin zamlanmasından sonra vatandaşlar soluğu Kırşehir Belediyesi’ne ait Halk Ekmek büfelerinde aldı. 1 liraya satılan halk ekmek için büfelerin önünde metrelerce kuyruk oluştu. Ekmek kuyruğuna giren vatandaş, “ Marketten 2,25 TL'ye 1 ekmek alacağıma 75 kuruş daha üzerine koyarak buradan 3 tane ekmek alıyorum.Allah belediyeden bin kere razı olsun.'' ifadelerini kullandı.   ''ÇOK YANLIŞ GİDEN ŞEYLER VAR'' Başka bir vatandaş ise “ Buradan 5 ekmek alıyorum, 3 gün 4 gün tüketiyorum.Bu sıra hep böyleydi.Ülkemize yazık, insanlar ekmek almak için uzun süre bekliyorlar.Biz kendi ürettiğimiz ürünlere bile zam yapıyorsak çok yanlış giden şeyler var demektir'' şeklinde konuştu.  
Kırşehir'de yapılan zam ile birlikte 200 gramlık ekmeğin fiyatı 2,25 TL oldu.

Ekmeğin zamlanmasından sonra vatandaşlar soluğu Kırşehir Belediyesi’ne ait Halk Ekmek büfelerinde aldı.

1 liraya satılan halk ekmek için büfelerin önünde metrelerce kuyruk oluştu.

Ekmek kuyruğuna giren vatandaş, “ Marketten 2,25 TL'ye 1 ekmek alacağıma 75 kuruş daha üzerine koyarak buradan 3 tane ekmek alıyorum.Allah belediyeden bin kere razı olsun.'' ifadelerini kullandı.

 

''ÇOK YANLIŞ GİDEN ŞEYLER VAR''

Başka bir vatandaş ise “ Buradan 5 ekmek alıyorum, 3 gün 4 gün tüketiyorum.Bu sıra hep böyleydi.Ülkemize yazık, insanlar ekmek almak için uzun süre bekliyorlar.Biz kendi ürettiğimiz ürünlere bile zam yapıyorsak çok yanlış giden şeyler var demektir'' şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.