Kırşehir'de Hakim ve Savcıların Yeri Değiştirildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2016 - 08:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Hakim ve Savcıların Yeri Değiştirildi

Kırşehir'de, 8 Eylül tarihinde çıkan olayların hakimi olan Ağır Ceza Reisi Burhanettin Öksüm, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından düzenlenen Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi'yle, Samsun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na tayini çıktı. KIRŞEHİR ADALET SARAYINDA GÖREV YERİ DEĞİŞİKLİKLERİ Kırşehir Adalet Sarayı'nda, açıklanan adli ve bölge idari mahkemeleri kararnamesi ile görev yeri değişiklileri yaşandı. Kırşehir Adalet Sarayında görev yeri değişen Hakim ve Savcılar ise şöyle: Fuat Urman İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığına, Halil Şener İstanbul Anadolu Savcılığına, Ramazan Kavak Adana Hakimliğine, Serhat Işık Yüksek Ova Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına, Fuat Tunçer, İstanbul Hakimliğine, Huriye Avşar Şener İstanbul Anadolu Hakimliğine, Abdülkadir Polat Gaziantep Cumhuriyet Savcılığına, Gülistan Tuncer İstanbul Cumhuriyet Savcılığına, Deniz Karacabey Urman İstanbul Anadolu Hakimliğine, Gökhan Tekin Bolu Cumhuriyet Savcılığına, Güliz Gökalp Patnos Hakimliğine, İbrahim Gökalp Patnos Cumhuriyet Savcılığına, İbrahim Son Kaya Ardahan Cumhuriyet Savcılığına, Ayşegül Sonkaya Ardahan Cumhuriyet Savcılığına, Burhanettin Öksüm Samsun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı." KIRŞEHİR ADALET SARAYINDA GÖREV YAPACAK HAKİM VE SAVCILAR BELİRLENDİ Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından gereçekleşen atamalar sonrası Kırşehir'de görev yapacak Hakim ve Savcılar belli oldu. Yapılan atamalara göre Kırşehir'de görev alacak Hakim ve Savcılar şöyle: "Fatih Mehmet Aksoy Tarsus Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, Melek Dursun Polatlı Hakimi, Yunus Sarısoy Salihli Savcısı, Fatih Eraslan Tokat Savcısı, Hasan Güngörmüş Yargıtay Savcısı, Özcan Öztürk Karaman Hakimi, Murat Karakaya Didim Hakimi" Hakim ve Savcıların 15 Haziran tarihinden sonra yeni görev yerlerinde olmaları bekleniyor.
Kırşehir'de, 8 Eylül tarihinde çıkan olayların hakimi olan Ağır Ceza Reisi Burhanettin Öksüm, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından düzenlenen Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi'yle, Samsun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na tayini çıktı.

KIRŞEHİR ADALET SARAYINDA GÖREV YERİ DEĞİŞİKLİKLERİ Kırşehir Adalet Sarayı'nda, açıklanan adli ve bölge idari mahkemeleri kararnamesi ile görev yeri değişiklileri yaşandı. Kırşehir Adalet Sarayında görev yeri değişen Hakim ve Savcılar ise şöyle: Fuat Urman İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığına, Halil Şener İstanbul Anadolu Savcılığına, Ramazan Kavak Adana Hakimliğine, Serhat Işık Yüksek Ova Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına, Fuat Tunçer, İstanbul Hakimliğine, Huriye Avşar Şener İstanbul Anadolu Hakimliğine, Abdülkadir Polat Gaziantep Cumhuriyet Savcılığına, Gülistan Tuncer İstanbul Cumhuriyet Savcılığına, Deniz Karacabey Urman İstanbul Anadolu Hakimliğine, Gökhan Tekin Bolu Cumhuriyet Savcılığına, Güliz Gökalp Patnos Hakimliğine, İbrahim Gökalp Patnos Cumhuriyet Savcılığına, İbrahim Son Kaya Ardahan Cumhuriyet Savcılığına, Ayşegül Sonkaya Ardahan Cumhuriyet Savcılığına, Burhanettin Öksüm Samsun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı." KIRŞEHİR ADALET SARAYINDA GÖREV YAPACAK HAKİM VE SAVCILAR BELİRLENDİ Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından gereçekleşen atamalar sonrası Kırşehir'de görev yapacak Hakim ve Savcılar belli oldu. Yapılan atamalara göre Kırşehir'de görev alacak Hakim ve Savcılar şöyle: "Fatih Mehmet Aksoy Tarsus Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, Melek Dursun Polatlı Hakimi, Yunus Sarısoy Salihli Savcısı, Fatih Eraslan Tokat Savcısı, Hasan Güngörmüş Yargıtay Savcısı, Özcan Öztürk Karaman Hakimi, Murat Karakaya Didim Hakimi" Hakim ve Savcıların 15 Haziran tarihinden sonra yeni görev yerlerinde olmaları bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.