Kırşehir'de Görevli Polis Memuru Amansız Hastalığa Yenik Düştü

YAŞAM 10.10.2022 - 22:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Görevli Polis Memuru Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Kırşehir'de görev yapan Keskinli Trafik Polisi amansız hastalığa yenik düştü.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü bünyesinde trafik polisi olarak Kırşehir'de görevini sürdüren Bekir Üstek, bir süre önce rahatsızlığı nedeniyle gittiği hastanede kansere yakalandığını öğrendi ve tedavi almaya başladı. Önce Kırşehir'de daha sonra ise Ankara'da tedavisine devam eden Üstek, hastalığının ilerlemesi nedeniyle yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Keskin nüfusuna kayıtlı Bekir Üsteki'in cenazesi Büyükceceli Köyü'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.     1972 doğumlu Bekir Üstek için düzenlenen cenaze törenine Kırşehir Emniyet Müdürü Murat Türesin, Üstek'in yakınları, Kırıkkale Emniyet Müdürü Fahri Bulut , yakınları, meslektaşları ile vatandaşlar katıldı. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına ise baş sağlığı dileriz.  
Kırşehir'de görev yapan Keskinli Trafik Polisi amansız hastalığa yenik düştü.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü bünyesinde trafik polisi olarak Kırşehir'de görevini sürdüren Bekir Üstek, bir süre önce rahatsızlığı nedeniyle gittiği hastanede kansere yakalandığını öğrendi ve tedavi almaya başladı.

Önce Kırşehir'de daha sonra ise Ankara'da tedavisine devam eden Üstek, hastalığının ilerlemesi nedeniyle yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.

Keskin nüfusuna kayıtlı Bekir Üsteki'in cenazesi Büyükceceli Köyü'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

 

 

1972 doğumlu Bekir Üstek için düzenlenen cenaze törenine Kırşehir Emniyet Müdürü Murat Türesin, Üstek'in yakınları, Kırıkkale Emniyet Müdürü Fahri Bulut , yakınları, meslektaşları ile vatandaşlar katıldı.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına ise baş sağlığı dileriz.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.