Kırşehir'de Görevli Polis, Amansız Hastalığa Yenik Düştü

YAŞAM 31.01.2023 - 22:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Görevli Polis, Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Kırşehir'de görev yapan 49 yaşındaki polis memuru Zafer Gülkan kansere yenik düştü.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde görevli olan ve bir süredir kanser tedavisi gören polis memuru Zafer Gülkan tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. Aslen Nevşehir’in Gülşehir ilçesi Yeni Yaylacık köyü nüfüsuna kayıtlı olan, evli ve dört çocuk babası Polis memuru Zafer Gülkan için memleketi Nevşehir'de cenaze töreni düzenlendi.     Cenazenin cami avlusuna getirilişi sırasında gözyaşlarına boğulan yakınları, polisin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak uzun süre ayrılmadı.     Kılınan namazın ardından Gülkan’ın cenazesi Gülşehir ilçesine bağlı Yeni Yaylacık köyünde'ndeki köy mezarlığında dualarla defnedildi.
Kırşehir'de görev yapan 49 yaşındaki polis memuru Zafer Gülkan kansere yenik düştü.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde görevli olan ve bir süredir kanser tedavisi gören polis memuru Zafer Gülkan tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti.

Aslen Nevşehir’in Gülşehir ilçesi Yeni Yaylacık köyü nüfüsuna kayıtlı olan, evli ve dört çocuk babası Polis memuru Zafer Gülkan için memleketi Nevşehir'de cenaze töreni düzenlendi.

 

 

Cenazenin cami avlusuna getirilişi sırasında gözyaşlarına boğulan yakınları, polisin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak uzun süre ayrılmadı.

 

 

Kılınan namazın ardından Gülkan’ın cenazesi Gülşehir ilçesine bağlı Yeni Yaylacık köyünde'ndeki köy mezarlığında dualarla defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.