Kırşehir'de GETAT Hizmete Girdi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2018 - 19:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de GETAT Hizmete Girdi

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde oluşturulan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi (GETAT) hizmete girdi. Hastane konferans salonunda Başhekim Prof. Dr. Figen Tuncay’ın yaptığı sunumun ardından Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezinin (GETAT) açılış törenine geçildi.Hacamat (Kupa) , akapunktur , müzikle terapi , mesaj tedavisi, biyoterapi gibi geleneksel ve modern tıbbın tamamlayıcısı olan yöntemlerin hizmete verileceği merkezin açılışına Vali Sayın İbrahim Akın’ın yanı sıra Milletvekilimiz Mustafa Kendirli, Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Suat Türkoğlu, Başhekim Prof. Dr. Figen Tuncay, il protokolü ve hastane yöneticileri katıldı. Programda Akapunktur tedavisi uygulamalı olarak ziyaretçilere gösterildi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde oluşturulan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi (GETAT) hizmete girdi.

Hastane konferans salonunda Başhekim Prof. Dr. Figen Tuncay’ın yaptığı sunumun ardından Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezinin (GETAT) açılış törenine geçildi.Hacamat (Kupa) , akapunktur , müzikle terapi , mesaj tedavisi, biyoterapi gibi geleneksel ve modern tıbbın tamamlayıcısı olan yöntemlerin hizmete verileceği merkezin açılışına Vali Sayın İbrahim Akın’ın yanı sıra Milletvekilimiz Mustafa Kendirli, Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Suat Türkoğlu, Başhekim Prof. Dr. Figen Tuncay, il protokolü ve hastane yöneticileri katıldı.

Programda Akapunktur tedavisi uygulamalı olarak ziyaretçilere gösterildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.