Kırşehir'de Fırtına Elektrik Direklerini Devirdi

GÜNDEM 22.01.2022 - 14:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Fırtına Elektrik Direklerini Devirdi

Kırşehir'de kuvvetli fırtına nedeniyle elektrik dağıtım şirketine ait direkler devrildi.

Kırşehir'den Kaman'a giden yüksek gerilim elektrik hatları üzerinde bulunan dev elektrik direkleri kuvvetli fırtınanın etkisiyle yıkıldı ve devrildi.Öyle ki dev çelik direkler kuvvetli fırtına nedeniyle adeta kağıt gibi büküldüler.Direklerin devrilmesi nedeniyle Kaman'da elektrik kesintisi yaşanırken elektrik telleri yola indi ve araçlar için büyük tehlike arz ediyor. Öte yandan kuvvetli fırtına nedeniyle Kırşehir-Ankra  karayolu üzerine yüksek gerilim hattı direkleri devrildi. Yolun çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldığı bilgisi verildi.   MEDAŞ'TAN AÇIKLAMA MEDAŞ yoğun fırtına nedeniyle 15 adet elektrik direğinin devrildiğini , 6 ekiple sahada çalışmaların devam ettiğini ve enerji verilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.        
Kırşehir'de kuvvetli fırtına nedeniyle elektrik dağıtım şirketine ait direkler devrildi.

Kırşehir'den Kaman'a giden yüksek gerilim elektrik hatları üzerinde bulunan dev elektrik direkleri kuvvetli fırtınanın etkisiyle yıkıldı ve devrildi.Öyle ki dev çelik direkler kuvvetli fırtına nedeniyle adeta kağıt gibi büküldüler.Direklerin devrilmesi nedeniyle Kaman'da elektrik kesintisi yaşanırken elektrik telleri yola indi ve araçlar için büyük tehlike arz ediyor.

Öte yandan kuvvetli fırtına nedeniyle Kırşehir-Ankra  karayolu üzerine yüksek gerilim hattı direkleri devrildi. Yolun çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldığı bilgisi verildi.

 

MEDAŞ'TAN AÇIKLAMA

MEDAŞ yoğun fırtına nedeniyle 15 adet elektrik direğinin devrildiğini , 6 ekiple sahada çalışmaların devam ettiğini ve enerji verilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.