Kırşehir'de Fırtına Çıktı , Kent Allak Bullak Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2017 - 18:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Fırtına Çıktı , Kent Allak Bullak Oldu

Şehir merkezinde etkili olan toz fırtınası sonrası göz gözü görmez oldu.Bir halı sahanın da üst kısmı tamamen parçalandı. Fotoğraflar : Abdurrahman Dulkadir Akşam saatlerinde şehir merkezinde etkili olan fırtına, kent merkezini allak bullak etti.Şehrin birçok noktasında elektrikler kesildi.Vatandaşlar fırtına ve tozun etkisiyle hareket etmekte zorlanırken bir halı sahanın üst kısmı rüzgarın etkisiyle parçalandı. HALI SAHANIN ÜSTÜ PARÇALANDI
Şehir merkezinde etkili olan toz fırtınası sonrası göz gözü görmez oldu.Bir halı sahanın da üst kısmı tamamen parçalandı.

Fotoğraflar : Abdurrahman Dulkadir Akşam saatlerinde şehir merkezinde etkili olan fırtına, kent merkezini allak bullak etti.Şehrin birçok noktasında elektrikler kesildi.Vatandaşlar fırtına ve tozun etkisiyle hareket etmekte zorlanırken bir halı sahanın üst kısmı rüzgarın etkisiyle parçalandı. HALI SAHANIN ÜSTÜ PARÇALANDI
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.