Kırşehir'de Fırsatçı Firmaya Operasyon

ASAYİŞ 15.04.2020 - 17:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Fırsatçı Firmaya Operasyon

Kırşehir'de piyasadan topladığı yüklü miktarda maske, eldive , kolonya , dezenfekten ve tıbbi malzemeyi fahiş fiyatla satan firma sahibine operasyon düzenlnedi.

Gelen bir ihbarı değerlendiren Kırşehir Emniyet Müdürlüğü KOM şube ekipleri çalışma başlattı. Defterdarlık, Ticaret İl Müdürlüğü ve zabıta görevlilerinin de katıldığı operasyonda, polis ekipleri, ambalaj ve çeşitli tüketim ürünleri satılan iş yerinde stoklanmış çok sayıda tıbbi maske, eldiven, kolonya, dezenfektan, tıbbi kıyafet ve hijyen ürünleri ele geçirdi. Gözaltına alınan firma sahibi Y.D, Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Y.D'nin, piyasadan topladığı maske, eldiven, kolonya, tıbbi giysi ve dezenfektan ürünlerini fahiş fiyattan sattığı ileri sürüldü."Koronavirüs tedbirlerine muhalefet" suçlamasıyla para cezası uygulanması için rapor tanzim edilen Y.D. hakkında adli işlem başlatıldı.Ticaret İl Müdürlüğünün, hazırladığı raporu Ticaret Bakanlığına göndereceği, uygulanacak cezayı oluşturulan kurulun belirleyeceği öğrenildi.
Kırşehir'de piyasadan topladığı yüklü miktarda maske, eldive , kolonya , dezenfekten ve tıbbi malzemeyi fahiş fiyatla satan firma sahibine operasyon düzenlnedi.

Gelen bir ihbarı değerlendiren Kırşehir Emniyet Müdürlüğü KOM şube ekipleri çalışma başlattı. Defterdarlık, Ticaret İl Müdürlüğü ve zabıta görevlilerinin de katıldığı operasyonda, polis ekipleri, ambalaj ve çeşitli tüketim ürünleri satılan iş yerinde stoklanmış çok sayıda tıbbi maske, eldiven, kolonya, dezenfektan, tıbbi kıyafet ve hijyen ürünleri ele geçirdi.

Gözaltına alınan firma sahibi Y.D, Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Y.D'nin, piyasadan topladığı maske, eldiven, kolonya, tıbbi giysi ve dezenfektan ürünlerini fahiş fiyattan sattığı ileri sürüldü."Koronavirüs tedbirlerine muhalefet" suçlamasıyla para cezası uygulanması için rapor tanzim edilen Y.D. hakkında adli işlem başlatıldı.Ticaret İl Müdürlüğünün, hazırladığı raporu Ticaret Bakanlığına göndereceği, uygulanacak cezayı oluşturulan kurulun belirleyeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.