Kırşehir'de, FETÖ'ye Ait Binalar Artık Milletin Hizmetinde

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2016 - 13:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de, FETÖ'ye Ait Binalar Artık Milletin Hizmetinde

Kırşehir'de, daha önce FETÖ'ye ait olan ve Devlet tarafından el konulan birçok yurt ve dershane binası artık milletin hizmetinde. Birçok vatandaşın katkılarıyla yapılan ve FETÖ tarafından kullanılan yurt ve dershane binalarına el konuldu.El konulan binaların içerisinde dershane, okul ve biri inşaat halinde olmak üzere 5 öğrenci yurdu bulunuyor.Daha önce el konulan Kılıçaslan kolejinin ismi değiştirilerek, 15 temmuz gecesinin kahraman şehidi Ömer Halisdemir'in ismi verilerek imam hatip ortaokuluna çevrilmişti. PARASI OLMAYAN KALAMIYORDU Öğrenci yurtlarının ise kapasiteleri arttırılarak öğrencilerin hizmetine sunuluyor.Daha önce aylık 400 ile 500 tl arasında taksitleri değişen yurtlarda artık ortalama 150 ile 200 tl arasında ücretle kalınabilecek.Kapanan ve binasına el konulan Serhat Dershanesi ise MEB'e devredildi.MEB'in bu binayı eğitim kurumu olarak değerlendirmesi düşünülüyor.
Kırşehir'de, daha önce FETÖ'ye ait olan ve Devlet tarafından el konulan birçok yurt ve dershane binası artık milletin hizmetinde.

Birçok vatandaşın katkılarıyla yapılan ve FETÖ tarafından kullanılan yurt ve dershane binalarına el konuldu.El konulan binaların içerisinde dershane, okul ve biri inşaat halinde olmak üzere 5 öğrenci yurdu bulunuyor.Daha önce el konulan Kılıçaslan kolejinin ismi değiştirilerek, 15 temmuz gecesinin kahraman şehidi Ömer Halisdemir'in ismi verilerek imam hatip ortaokuluna çevrilmişti.

PARASI OLMAYAN KALAMIYORDU

Öğrenci yurtlarının ise kapasiteleri arttırılarak öğrencilerin hizmetine sunuluyor.Daha önce aylık 400 ile 500 tl arasında taksitleri değişen yurtlarda artık ortalama 150 ile 200 tl arasında ücretle kalınabilecek.Kapanan ve binasına el konulan Serhat Dershanesi ise MEB'e devredildi.MEB'in bu binayı eğitim kurumu olarak değerlendirmesi düşünülüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.