Kırşehir'de FETÖ Soruşturmasında 3 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2017 - 14:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de FETÖ Soruşturmasında 3 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

FETÖ soruşturması kapsamında, FETÖ'nün Kırşehir'de ki Sağlık ayağına yönelik operasyonda gözaltına alınan 40 şüpheliden, 3'ü daha adliyeye sevk edildi. Cumhuriye Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında FETÖ ile bağlantılı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Alpaslan Kuş, Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı ve İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü Necati Yılmaz ve hemşire F.A, güvenlik önlemleri eşliğinde içeri alındı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ve Sağlık-Sen Temsilcisİ FETÖ Duruşmasında serbest kaldı Kırşehir’de 10 Ocak tarihinde düzenlenen FETÖ operasyonuyla gözaltına alınan Sağlık-Sen Sendikası başkanı Necati Yılmaz ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Alpaslan Kuş, çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartları ile serbest bırakıldı.  
FETÖ soruşturması kapsamında, FETÖ'nün Kırşehir'de ki Sağlık ayağına yönelik operasyonda gözaltına alınan 40 şüpheliden, 3'ü daha adliyeye sevk edildi.

Cumhuriye Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında FETÖ ile bağlantılı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Alpaslan Kuş, Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı ve İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü Necati Yılmaz ve hemşire F.A, güvenlik önlemleri eşliğinde içeri alındı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ve Sağlık-Sen Temsilcisİ FETÖ Duruşmasında serbest kaldı Kırşehir’de 10 Ocak tarihinde düzenlenen FETÖ operasyonuyla gözaltına alınan Sağlık-Sen Sendikası başkanı Necati Yılmaz ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Alpaslan Kuş, çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartları ile serbest bırakıldı.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.