Kırşehir'de Feci Kaza Ölü ve Yaralılar Var

ASAYİŞ 21.05.2021 - 19:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Feci Kaza Ölü ve Yaralılar Var

Kırşehir'de meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

      Kaza, akşam saatlerinde Kırşehir- Kırıkkale kara yolu Özbağ Beldesi yakınlarında meydana geldi. Sami Kaya yönetimindeki 06 ZJU 63 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı şeride geçip, Adem Şahin’in kullandığı 06 FK 7195 plakalı otomobile çarptı.   Kazanın olduğu şeritte ilerleyen Emrah Efe yönetimindeki 35 JP 448 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı. Kazada otomobillerde sıkışan sürücüler Sami Kaya ve Adem Şahin, olay yerinde hayatını kaybetti.   Otomobillerde yolcu olarak bulunan Menşure Kaya ve İbrahim Uyanık ise yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.   Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından Sami Kaya ve Adem Şahin’in cenazeleri ise otopsisi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.  
Kırşehir'de meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

 

 

 

Kaza, akşam saatlerinde Kırşehir- Kırıkkale kara yolu Özbağ Beldesi yakınlarında meydana geldi. Sami Kaya yönetimindeki 06 ZJU 63 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı şeride geçip, Adem Şahin’in kullandığı 06 FK 7195 plakalı otomobile çarptı.

 

Kazanın olduğu şeritte ilerleyen Emrah Efe yönetimindeki 35 JP 448 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı. Kazada otomobillerde sıkışan sürücüler Sami Kaya ve Adem Şahin, olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Otomobillerde yolcu olarak bulunan Menşure Kaya ve İbrahim Uyanık ise yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından Sami Kaya ve Adem Şahin’in cenazeleri ise otopsisi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.