Kırşehir'de Feci Kaza , 1'i Ağır 3 Yaralı

ASAYİŞ 02.08.2021 - 19:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Feci Kaza , 1'i Ağır 3 Yaralı

Kırşehir'de meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza Aksaray-Ortaköy karayolu üzerinde meydana geldi.Sürücüsünün kimliği belli olmayan 01 AHA 448 plakalı araç tali yol olan Kılıçözü Sanayi sitesi çıkışından Aksaray-Ortaköy Karayolunun karşı şeridine kontrolsüz şekilde geçmek istedi.O sırada Aksaray-Ortaköy karayolu üzerinde Güneykent istikametine doğru hareket etmekte olan Emre Girgin yönetiminde 06 BTF 003 plakalı otomobil, önüne çıkan otomobile çarpmamak için kırınca kontrolü kaybetti ve yol kenarında duran 40 AAL 280 plakalı tatlıcıya ait kamyonete çarptı.     TATLI ALMAK İÇİN DURMUŞTU AĞIR YARALANDI Aracın çarpması sonucu tatlı almak için kamyonetin yanına gelen Mehmet Çiçek ağır yaralandı.O sırada yanında bulunan arkadaşı ise ezilmekten son anda kurtuldu.Kamyonete çarpan araçta bulunan sürücü Emre Girgin ve tatlı satan 1 kişi de hafif şekilde yaralandı.Tali yoldan kontrolsüz şekilde çıkarak kazaya neden olduğu iddia edilen diğer aracın sürücüsü ise aracını durdurarak olay yerinden kaçtı.     ''TRAFİK LAMBASI GEREKİYOR'' Öte yandan bölgede bulunan esnaf aynı güzergahta daha önce de çok sayıda kaza yaşandığını ve can kayıpları meydana geldiğini belirterek yetkililerin bu noktaya trafik ışığı yerleştirmesi gerektiğini belirttiler.Ayrıca burada duran tatlıcıya ait kamyonetin de tehlike arz ettiğini defalarca uyarmalarına rağmen aracın sürekli olarak burada durduğunu yinelediler.     Tali yoldan kontrolsüz şekilde çıkan araç sürücüsü ise kaçtı.
Kırşehir'de meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza Aksaray-Ortaköy karayolu üzerinde meydana geldi.Sürücüsünün kimliği belli olmayan 01 AHA 448 plakalı araç tali yol olan Kılıçözü Sanayi sitesi çıkışından Aksaray-Ortaköy Karayolunun karşı şeridine kontrolsüz şekilde geçmek istedi.O sırada Aksaray-Ortaköy karayolu üzerinde Güneykent istikametine doğru hareket etmekte olan Emre Girgin yönetiminde 06 BTF 003 plakalı otomobil, önüne çıkan otomobile çarpmamak için kırınca kontrolü kaybetti ve yol kenarında duran 40 AAL 280 plakalı tatlıcıya ait kamyonete çarptı.

 

 

TATLI ALMAK İÇİN DURMUŞTU AĞIR YARALANDI

Aracın çarpması sonucu tatlı almak için kamyonetin yanına gelen Mehmet Çiçek ağır yaralandı.O sırada yanında bulunan arkadaşı ise ezilmekten son anda kurtuldu.Kamyonete çarpan araçta bulunan sürücü Emre Girgin ve tatlı satan 1 kişi de hafif şekilde yaralandı.Tali yoldan kontrolsüz şekilde çıkarak kazaya neden olduğu iddia edilen diğer aracın sürücüsü ise aracını durdurarak olay yerinden kaçtı.

 

 

''TRAFİK LAMBASI GEREKİYOR''

Öte yandan bölgede bulunan esnaf aynı güzergahta daha önce de çok sayıda kaza yaşandığını ve can kayıpları meydana geldiğini belirterek yetkililerin bu noktaya trafik ışığı yerleştirmesi gerektiğini belirttiler.Ayrıca burada duran tatlıcıya ait kamyonetin de tehlike arz ettiğini defalarca uyarmalarına rağmen aracın sürekli olarak burada durduğunu yinelediler.

 

 

Tali yoldan kontrolsüz şekilde çıkan araç sürücüsü ise kaçtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.