Kırşehir'de ''Engelsiz Hatıra Ormanı'' Oluşturulacak

YAŞAM 01.12.2022 - 10:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de ''Engelsiz Hatıra Ormanı'' Oluşturulacak

Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi'den 6 bin sedir, karaçam ve meşe fidanı toprakla buluşturulmuştu.Yine Belediye tarafından 3 Aralık 2022 Cumartesi günü Engelliler günü kapsamında, Kervansaray Mahallesi'nde “Sevgi varsa engel yoktur” sloganıyla Engelsiz Hatıra Ormanı oluşturulacak.

Kervansaray Mahallesi’nde yaklaşık 15 Bin metre kare alanda 3 Bin 500 adet Sedir, Karaçam ve Meşe Fidanını toprakla buluşturacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:   “Kırşehir Belediyesi olarak, daha bir yeşil Kırşehir için elimizden ne geliyorsa yapıyor ve paydaşlarımızı da ağaç dikimi noktasında destekliyoruz. Hatırlanacağı üzere 20 Kasım 2022 tarihinde Bahçelievler Mahallesi’nde, 6 bin adet Sedir, Karaçam ve Meşe Fidanını toprakla buluşturduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bırakacağımız en güzel mirasın; onların rahat bir şekilde yaşayabilecekleri tertemiz ve yemyeşil bir Kırşehir olduğunu düşünüyor ve bu kapsamda da fidan dikme programları yapıyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Kırşehir Kent Konseyi Engelliler Meclisi işbirliğiyle Cumartesi günü Kervansaray Mahallesinde “Sevgi varsa engel yoktur” sloganıyla Engelsiz Hatıra Ormanı oluşturuyoruz. Engelli hemşehrilerimizle birlikte söz konusu yerde; yaklaşık 15 Bin metre karelik bir alanda 3 Bin 500 adet Sedir, Karaçam ve Meşe Fidanını toprakla buluşturacağız. Bu anlamlı günde, “Sevgi varsa engel yoktur” sloganıyla oluşturacağımız Engelsiz Hatıra Ormanı için Fidan Dikimine tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi bekliyorum.” 3 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 12:00’da Kervansaray Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan ve fidanların Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak verileceği Engelsiz Hatıra Ormanı Fidan dikimi öncesi, saat 11:00’dan itibaren Kırşehir Belediyesi önünden ücretsiz servisler kalkacak.
Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi'den 6 bin sedir, karaçam ve meşe fidanı toprakla buluşturulmuştu.Yine Belediye tarafından 3 Aralık 2022 Cumartesi günü Engelliler günü kapsamında, Kervansaray Mahallesi'nde “Sevgi varsa engel yoktur” sloganıyla Engelsiz Hatıra Ormanı oluşturulacak.

Kervansaray Mahallesi’nde yaklaşık 15 Bin metre kare alanda 3 Bin 500 adet Sedir, Karaçam ve Meşe Fidanını toprakla buluşturacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 

“Kırşehir Belediyesi olarak, daha bir yeşil Kırşehir için elimizden ne geliyorsa yapıyor ve paydaşlarımızı da ağaç dikimi noktasında destekliyoruz. Hatırlanacağı üzere 20 Kasım 2022 tarihinde Bahçelievler Mahallesi’nde, 6 bin adet Sedir, Karaçam ve Meşe Fidanını toprakla buluşturduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bırakacağımız en güzel mirasın; onların rahat bir şekilde yaşayabilecekleri tertemiz ve yemyeşil bir Kırşehir olduğunu düşünüyor ve bu kapsamda da fidan dikme programları yapıyoruz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Kırşehir Kent Konseyi Engelliler Meclisi işbirliğiyle Cumartesi günü Kervansaray Mahallesinde “Sevgi varsa engel yoktur” sloganıyla Engelsiz Hatıra Ormanı oluşturuyoruz. Engelli hemşehrilerimizle birlikte söz konusu yerde; yaklaşık 15 Bin metre karelik bir alanda 3 Bin 500 adet Sedir, Karaçam ve Meşe Fidanını toprakla buluşturacağız.

Bu anlamlı günde, “Sevgi varsa engel yoktur” sloganıyla oluşturacağımız Engelsiz Hatıra Ormanı için Fidan Dikimine tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi bekliyorum.”

3 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 12:00’da Kervansaray Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan ve fidanların Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak verileceği Engelsiz Hatıra Ormanı Fidan dikimi öncesi, saat 11:00’dan itibaren Kırşehir Belediyesi önünden ücretsiz servisler kalkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.