Kırşehir'de Emekli Öğretmenin Örnek Yaşamı

YAŞAM 04.01.2023 - 11:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Emekli Öğretmenin Örnek Yaşamı

Kırşehir'de emekli öğretmen Mevlüt Sönmez, emekli ikramiyesi ile kurduğu barınakta 100'e yakın kediye ev sahipliği yapıyor.

Kırşehir'de emekli ikramiyesi arsa satın alan 69 yaşındaki Mevlüt Sönmez, 4 yıl  bu arsaya 1 yıl içinde kendi imkanlarıyla hayvanlar için bir barınak inşa etti.   Mevlüt Sönmez Emekli İkramiyesi İle Satın Aldığı Arsayı Hobi Bahçesi Yapmak Yerine Hayvan Barınağına Çevirdi   Daha önce görev yaptığı okullarda da hayvanlara bakan ve hayvanseverliği ile bilinen Sönmez, koruması altındaki hayvanları inşa ettiği barınağa yerleştirdi ve bakımlarını üstlendi.     Emekli öğretmen Mevlüt Sönmez'in barınakta bakımını üstlendiği kedilerin sayısı bir süre sonra 100'ü buldu.Bu nedenle barınağa sığmayan kedilerin bir kısmını da aracında bakmaya başladı.     Ayrıca hastalanan ya da doğum sürecindeki kedilerini de düzenli olarak veterinere götüren Sönmez, emekli maaşı ile bakımını üstlendiği kedilerine mama yetiştirmekte zorlanıyor.       Hayvansever öğretmen, kedilerin bakımları için para istemediğini ancak mama bağışlarını kabul ettiğini belirtiyor.
Kırşehir'de emekli öğretmen Mevlüt Sönmez, emekli ikramiyesi ile kurduğu barınakta 100'e yakın kediye ev sahipliği yapıyor.

Kırşehir'de emekli ikramiyesi arsa satın alan 69 yaşındaki Mevlüt Sönmez, 4 yıl  bu arsaya 1 yıl içinde kendi imkanlarıyla hayvanlar için bir barınak inşa etti.

 

Mevlüt Sönmez Emekli İkramiyesi İle Satın Aldığı Arsayı Hobi Bahçesi Yapmak Yerine Hayvan Barınağına Çevirdi

 

Daha önce görev yaptığı okullarda da hayvanlara bakan ve hayvanseverliği ile bilinen Sönmez, koruması altındaki hayvanları inşa ettiği barınağa yerleştirdi ve bakımlarını üstlendi.

 

 

Emekli öğretmen Mevlüt Sönmez'in barınakta bakımını üstlendiği kedilerin sayısı bir süre sonra 100'ü buldu.Bu nedenle barınağa sığmayan kedilerin bir kısmını da aracında bakmaya başladı.

 

 

Ayrıca hastalanan ya da doğum sürecindeki kedilerini de düzenli olarak veterinere götüren Sönmez, emekli maaşı ile bakımını üstlendiği kedilerine mama yetiştirmekte zorlanıyor.

 

 

 

Hayvansever öğretmen, kedilerin bakımları için para istemediğini ancak mama bağışlarını kabul ettiğini belirtiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.