Kırşehir'de Emekli Öğretmen Koronavirüse Yenik Düştü

SAĞLIK 17.04.2020 - 12:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Emekli Öğretmen Koronavirüse Yenik Düştü

Kırşehir'de bir süredir Koronavirüs tedavisi gören Emekli Öğretmen Sabri Altuntaş hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Koronavirüs semptomları şikayetleriyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılan ve tedavi altına alınan Emekli öğretmen Sabri Altuntaş amansız virüse yenik düştü.Kronik kalp arahatsızlığı olduğu öğrenilen Altuntaş için alınan özel önlemlerle defin işlemi yapıldı.Altuntaş'ın ailesinde ise koronavirüse rastlanmadı. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.
Kırşehir'de bir süredir Koronavirüs tedavisi gören Emekli Öğretmen Sabri Altuntaş hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Koronavirüs semptomları şikayetleriyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılan ve tedavi altına alınan Emekli öğretmen Sabri Altuntaş amansız virüse yenik düştü.Kronik kalp arahatsızlığı olduğu öğrenilen Altuntaş için alınan özel önlemlerle defin işlemi yapıldı.Altuntaş'ın ailesinde ise koronavirüse rastlanmadı.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.