Kırşehir'de Elektrik Hatları Yer Altına İniyor

GÜNDEM 09.09.2021 - 11:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Elektrik Hatları Yer Altına İniyor

MEDAŞ, Kırşehir'de ana arterlerdeki elektrik tellerinin tamamını yer altına alıyor.Şu an Kırşehir Merkez'de 150 noktada çalışmalar devam ediyor.Yıl sonuna kadar bitmesi hedeflenen çalışmalarla kesintiler en alt düzeye inecek , teller nedeniyle ağaçların zarar görmesi de engellenecek.

Son günlerde Kırşehir'in birçok noktasında hummalı bir çalışma yürütülüyor.MEDAŞ ekipleri elektrik hatlarını yer altına alıyor.Bu kapsamda Kırşehir'de şu an Ahi Evran , Yenice, Bahçelievler ve Kervansaray Mahalleleri'nde 150 noktada elektrik hatlarının yer altına indirilmesi çalışmalarına devam ediliyor.     3 BİN METREYİ AŞTI Ana arterlerdeki elektrik hatlarının yer altına indirilmesi projesi kapsamında şu ana dek toplamda 3 bin 500 metrelik hat yer altına indirildi.3 yüklenici firma tarafından yürütülen projede onlarca iş makinesi ve çok sayıda işçi çalışıyor.Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan proje kapsamında toplamda 16 bin metrelik elektrik hattı yer altına alınmış olacak.Böylece MEDAŞ Kırşehir'e toplamda 55 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirecek.     ELEKTRİK KESİNTİSİ BİTECEK AĞAÇLAR ZARAR GÖRMEYECE MEDAŞ Kırşehir'de bulunan an arterlerdeki elektrik hatlarının tamamını yer altına alarak elektrik kesintilerini en alt düzeye indirmeyi, elektrik hatları nedeniyle ağaçların zarar görmemesini ve aynı zamanda elektrik hizmetinin en sağlıklı şekilde vatandaşlara ulaştırılmasını hedefliyor.
MEDAŞ, Kırşehir'de ana arterlerdeki elektrik tellerinin tamamını yer altına alıyor.Şu an Kırşehir Merkez'de 150 noktada çalışmalar devam ediyor.Yıl sonuna kadar bitmesi hedeflenen çalışmalarla kesintiler en alt düzeye inecek , teller nedeniyle ağaçların zarar görmesi de engellenecek.

Son günlerde Kırşehir'in birçok noktasında hummalı bir çalışma yürütülüyor.MEDAŞ ekipleri elektrik hatlarını yer altına alıyor.Bu kapsamda Kırşehir'de şu an Ahi Evran , Yenice, Bahçelievler ve Kervansaray Mahalleleri'nde 150 noktada elektrik hatlarının yer altına indirilmesi çalışmalarına devam ediliyor.

 

 

3 BİN METREYİ AŞTI

Ana arterlerdeki elektrik hatlarının yer altına indirilmesi projesi kapsamında şu ana dek toplamda 3 bin 500 metrelik hat yer altına indirildi.3 yüklenici firma tarafından yürütülen projede onlarca iş makinesi ve çok sayıda işçi çalışıyor.Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan proje kapsamında toplamda 16 bin metrelik elektrik hattı yer altına alınmış olacak.Böylece MEDAŞ Kırşehir'e toplamda 55 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirecek.

 

 

ELEKTRİK KESİNTİSİ BİTECEK AĞAÇLAR ZARAR GÖRMEYECE

MEDAŞ Kırşehir'de bulunan an arterlerdeki elektrik hatlarının tamamını yer altına alarak elektrik kesintilerini en alt düzeye indirmeyi, elektrik hatları nedeniyle ağaçların zarar görmemesini ve aynı zamanda elektrik hizmetinin en sağlıklı şekilde vatandaşlara ulaştırılmasını hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.