Kırşehir'de Ekmekten Sonra Şimdi de Bilet Fiyatlarında İndirim

EKONOMİ 02.06.2020 - 15:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Ekmekten Sonra Şimdi de Bilet Fiyatlarında İndirim

Kırşehir'de faaliyet gösteren Şanal Kırşehir Firması Kırşehir-Ankara ve Kırşehir-Kayseri bilet fiyatlarını salgından önceki fiyatların da aşağısına çekerek rekabeti kızıştırdı.

Daha önce ekmek indirimi ile gündeme gelen Kırşehir bu kez de şehirler arası taşımacılık bilet fiyatlarındaki indirim ile gündemde.Kırşehir'de faaliyet gösteren Şanal Kırşehir firması Kırşehir-Ankara ve Kayseri-Kırşehir bilet fiyatlarında yüzden 100'ün üzerinde bir indirime gitti.Koronavirüs salgını nedeniyle en fazla 50 doluluk oranıyla hizmet verileceği için tavan fiyat uygulamasına gidilen bilet fiyatlarında ise daha önce Kırşehir-Ankara arası 70 ve 110 TL , Kırşehir-Kayseri için ise 50 ve 100 TL arasında fiyatlar ile satış gerçekleşiyordu.Şanal Kırşehir ise Kırşehir-Ankara için 85 TL , Kırşehir-Kayseri bileti için ise 45 TL talep ediyordu.Salgından önce ise bilt fiyatları 45-50 ve 23-28 TL arasında değişiyordu.Böylece firmanın yaptığı indirim ile bu bedel salgından önceki fiyatların da altına düştü.     BİZ KALICIYIZ ONLAR GİDİCİ Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Yılmaz Şanal, '' Yaklaşık 50 yıldır Kırşehir'de faaliyet gösteriyoruz.Ben bildim bileli Kırşehir'de çok sayıda firma ofis açıp kapattı ama biz her zaman buradaydık.Kırşehir'e hizmet için de yarı dolululuk oranıyla bile olsa bilet fiyatlarında indirime gittik.'' dedi. GİDEN YOK İNDİRİM OLMASI NORMAL Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan vatandaşlar ise söz konusu indirimin normal olduğunu çünkü çok sayıda kişinin yüksek bilet fiyatları nedeniyle rağbet göstermediğini bu yüzden de firmaların indirime gitmesinin kaçınılmaz olduğunu belirttiler.
Kırşehir'de faaliyet gösteren Şanal Kırşehir Firması Kırşehir-Ankara ve Kırşehir-Kayseri bilet fiyatlarını salgından önceki fiyatların da aşağısına çekerek rekabeti kızıştırdı.

Daha önce ekmek indirimi ile gündeme gelen Kırşehir bu kez de şehirler arası taşımacılık bilet fiyatlarındaki indirim ile gündemde.Kırşehir'de faaliyet gösteren Şanal Kırşehir firması Kırşehir-Ankara ve Kayseri-Kırşehir bilet fiyatlarında yüzden 100'ün üzerinde bir indirime gitti.Koronavirüs salgını nedeniyle en fazla 50 doluluk oranıyla hizmet verileceği için tavan fiyat uygulamasına gidilen bilet fiyatlarında ise daha önce Kırşehir-Ankara arası 70 ve 110 TL , Kırşehir-Kayseri için ise 50 ve 100 TL arasında fiyatlar ile satış gerçekleşiyordu.Şanal Kırşehir ise Kırşehir-Ankara için 85 TL , Kırşehir-Kayseri bileti için ise 45 TL talep ediyordu.Salgından önce ise bilt fiyatları 45-50 ve 23-28 TL arasında değişiyordu.Böylece firmanın yaptığı indirim ile bu bedel salgından önceki fiyatların da altına düştü.

 

 

BİZ KALICIYIZ ONLAR GİDİCİ

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Yılmaz Şanal, '' Yaklaşık 50 yıldır Kırşehir'de faaliyet gösteriyoruz.Ben bildim bileli Kırşehir'de çok sayıda firma ofis açıp kapattı ama biz her zaman buradaydık.Kırşehir'e hizmet için de yarı dolululuk oranıyla bile olsa bilet fiyatlarında indirime gittik.'' dedi.

GİDEN YOK İNDİRİM OLMASI NORMAL

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan vatandaşlar ise söz konusu indirimin normal olduğunu çünkü çok sayıda kişinin yüksek bilet fiyatları nedeniyle rağbet göstermediğini bu yüzden de firmaların indirime gitmesinin kaçınılmaz olduğunu belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.