Kırşehir'de Ekmek Fiyatı 2 TL'ye Geriledi

EKONOMİ 28.01.2023 - 23:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Ekmek Fiyatı 2 TL'ye Geriledi

Kırşehir Belediyesi'nin günlük üretim kapasitesi 75 bin olan yeni halk ekmek fırınının faaliyete geçireceğini duyurmasının ardından ekmekte başlayan indirim giderek yayılıyor.Son olarak bir market zincirinde ekmeğin yeni fiyatı 2 TL oldu.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, günlük halk ekmek üretimini 75 bine çıkaracakları yeni bir fırın inşa ettiklerini, makinelerin montaj işleminin tamamlanmak üzere olduğunu ve yakında üretime başlayacaklarını duyurmuştu.Ekicioğlu yeni fırının aynı zamanda piyasada düzenleyici ve dengeleyici bir şekilde işleyeceğini belirtmişti.   Kırşehir Belediyesi Yeni Halk Ekmek Fırınının Günlük Üretim Kapasitesi 75 Bin Ekmek Olacak   Bu açıklamanın  ardından zincir marketler, ekmek fiyatlarını 3,5 TL'den 2,75 TL'ye çekmişti.Ekmek fiyatlarında başlayan rekabet giderek yayılmaya başladı.Bazı marketlerin 200 gram ekmeğin fiyatını 2,5 TL'ye çekti.   EKMEK FİYATI 2 TL'YE GERİLEDİ Son olarak yeni şubeleşen bir market zinciri ekmeği 2 TL'ye düşürdüğünü açıkladı.Böylece azami olarak 200 gramı 3,5 TL'den satılan ekmeğin fiyatı Kırşehir'de 2 TL'ye kadar geriledi.   2. Şubesi Açılan Bir Zincir Market Ekmeği 2 TL'den Satmaya Başladı
Kırşehir Belediyesi'nin günlük üretim kapasitesi 75 bin olan yeni halk ekmek fırınının faaliyete geçireceğini duyurmasının ardından ekmekte başlayan indirim giderek yayılıyor.Son olarak bir market zincirinde ekmeğin yeni fiyatı 2 TL oldu.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, günlük halk ekmek üretimini 75 bine çıkaracakları yeni bir fırın inşa ettiklerini, makinelerin montaj işleminin tamamlanmak üzere olduğunu ve yakında üretime başlayacaklarını duyurmuştu.Ekicioğlu yeni fırının aynı zamanda piyasada düzenleyici ve dengeleyici bir şekilde işleyeceğini belirtmişti.

 

Kırşehir Belediyesi Yeni Halk Ekmek Fırınının Günlük Üretim Kapasitesi 75 Bin Ekmek Olacak

 

Bu açıklamanın  ardından zincir marketler, ekmek fiyatlarını 3,5 TL'den 2,75 TL'ye çekmişti.Ekmek fiyatlarında başlayan rekabet giderek yayılmaya başladı.Bazı marketlerin 200 gram ekmeğin fiyatını 2,5 TL'ye çekti.

 

EKMEK FİYATI 2 TL'YE GERİLEDİ

Son olarak yeni şubeleşen bir market zinciri ekmeği 2 TL'ye düşürdüğünü açıkladı.Böylece azami olarak 200 gramı 3,5 TL'den satılan ekmeğin fiyatı Kırşehir'de 2 TL'ye kadar geriledi.

 

2. Şubesi Açılan Bir Zincir Market Ekmeği 2 TL'den Satmaya Başladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.