Kırşehir'de Ekmeğin Fiyatı Yine Değişti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2020 - 12:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Ekmeğin Fiyatı Yine Değişti

Kırşehir'de kıyasıya rekabet içerisine giren büyük ve küçük fırınlar anlaşma masasına oturdu.Böylece 49 kuruşa kadar inen ekmeğin fiyatı tekrar 1.25 oldu. Kentte bulunan 13 fırıncı arasında başlayan ekmek rekabeti ile birlikte büyük fırınlar büyük market zincirleri ile anlaşarak ekmek fiyatlarını 75 kuruş seviyesine çekmişti.Buna cevaben küçük fırınlarda yerli esnafla dayanışma içerisine girerek ekmeği 59 kuruşa çekmişti.Bunun ardındna büyük market zincirleri de ekmeği bu kez 55-60 kuruş bandına çekti.Yerel marketler de bu kez ekmeği 49 kuruşa çekmişti. FIRINCILAR ANLAŞTI EKMEK 1.25 TL OLDU Kırşehir merkezde bulunan fırıncıların anlaşarak rekabeti sona erdirdiklerini belirten Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk , '' "Büyük balık küçük balığı yutar' misali büyük fırıncılar küçük fırıncıları bitirmek için bir rekabet başlatmışlardı. Biz zamanında uyarılarımızı yapmıştık. Bugün itibariyle fırıncılar aralarında anlaşarak rekabete son verdiler." ifadelerini kullandı. RAMAZAN AYINDA PİDEYE ZAM YOK Öztürk birilerinin, Ramazan Ayında Zam Yapılacağına dair iddiaları üzerine ise, "Ramazan ayında kesinlikle ekmeğe zamma müsaade etmeyiz. Ne sayın Valimiz, ne Ticaret ve Sanayi Odası ne de biz buna izin vermeyeceğiz. Bu anlaşmayı zammın habercisi olarak yansıtanlar var. Vatandaşımıza ramazan ayında ekmek zammı yaşatmayacağız." dedi.

Kırşehir'de kıyasıya rekabet içerisine giren büyük ve küçük fırınlar anlaşma masasına oturdu.Böylece 49 kuruşa kadar inen ekmeğin fiyatı tekrar 1.25 oldu.

Kentte bulunan 13 fırıncı arasında başlayan ekmek rekabeti ile birlikte büyük fırınlar büyük market zincirleri ile anlaşarak ekmek fiyatlarını 75 kuruş seviyesine çekmişti.Buna cevaben küçük fırınlarda yerli esnafla dayanışma içerisine girerek ekmeği 59 kuruşa çekmişti.Bunun ardındna büyük market zincirleri de ekmeği bu kez 55-60 kuruş bandına çekti.Yerel marketler de bu kez ekmeği 49 kuruşa çekmişti.

FIRINCILAR ANLAŞTI EKMEK 1.25 TL OLDU

Kırşehir merkezde bulunan fırıncıların anlaşarak rekabeti sona erdirdiklerini belirten Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk , '' "Büyük balık küçük balığı yutar' misali büyük fırıncılar küçük fırıncıları bitirmek için bir rekabet başlatmışlardı. Biz zamanında uyarılarımızı yapmıştık. Bugün itibariyle fırıncılar aralarında anlaşarak rekabete son verdiler." ifadelerini kullandı.

RAMAZAN AYINDA PİDEYE ZAM YOK

Öztürk birilerinin, Ramazan Ayında Zam Yapılacağına dair iddiaları üzerine ise, "Ramazan ayında kesinlikle ekmeğe zamma müsaade etmeyiz. Ne sayın Valimiz, ne Ticaret ve Sanayi Odası ne de biz buna izin vermeyeceğiz. Bu anlaşmayı zammın habercisi olarak yansıtanlar var. Vatandaşımıza ramazan ayında ekmek zammı yaşatmayacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.