Kırşehir'de Ekmeğe Yüzde 20 Zam

EKONOMİ 17.01.2021 - 11:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Ekmeğe Yüzde 20 Zam

Kırşehir'de Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere ekmeğe yüzde 20 zam yapıldığı açıklandı.

2021 yılı ile birlikte birçok üründe olduğu gibi ekmek de zamlandı.Zam kararı alan illerden birisi de Kırşehir oldu.Kırşehir'de 1.25 TL'den satılan 200 gram ekmeğe yüzde 20 zam yapılarak 1.5 TL'ye çıkarıldı.   ÇEVRE İLLER BİZDEN 6 AY ÖNCE ZAM YAPTI   Çevre illerde ekmeğin 6 ay önce zamlandığını açıklayan Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk , ''Ticaret il müdürlüğü tarafından hazırlanan ve çevre illeri kapsayan rapor doğrultusunda konuyu Sayın Valimiz ve Ticaret ve Sanayi Odası başkanımızla değerlendirerek karara bağladı.200 gra ekmek Salı gününden itibaren 1.5 TL'den satılmaya başlanacak.'' dedi.    
Kırşehir'de Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere ekmeğe yüzde 20 zam yapıldığı açıklandı.
2021 yılı ile birlikte birçok üründe olduğu gibi ekmek de zamlandı.Zam kararı alan illerden birisi de Kırşehir oldu.Kırşehir'de 1.25 TL'den satılan 200 gram ekmeğe yüzde 20 zam yapılarak 1.5 TL'ye çıkarıldı.
 
ÇEVRE İLLER BİZDEN 6 AY ÖNCE ZAM YAPTI
 
Çevre illerde ekmeğin 6 ay önce zamlandığını açıklayan Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk , ''Ticaret il müdürlüğü tarafından hazırlanan ve çevre illeri kapsayan rapor doğrultusunda konuyu Sayın Valimiz ve Ticaret ve Sanayi Odası başkanımızla değerlendirerek karara bağladı.200 gra ekmek Salı gününden itibaren 1.5 TL'den satılmaya başlanacak.'' dedi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.