Kırşehir'de Eğitime Kar Engeli

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2019 - 18:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Eğitime Kar Engeli

Kırşehir'de yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okullar yarın için (17 Ocak) tatil edildi. Yoğun kar yağışı, tipi ve fırtınanın etkili olduğu Kırşehir'de, İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan 52 köy yolunu ulaşıma açık tutmak için yoğun çaba sarf ediyor. Kırşehir'de binlerce öğrenci yarın okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Kırşehir Valiliği konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.  Kırşehir’de kar ve tipi nedeniyle eğitime 1 günlüğüne ara verildi. Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, “Kırşehir’de kar yağışının tipi şeklinde devam etmesi ve kuvvetli buzlanma tehlikesi nedeniyle Valilikçe, 17 Ocak 2019 Perşembe günü il genelinde eğitime 1 günlüğüne ara verilmesi kararı alınmıştır. Hamile ve engelli kamu görevlileri de idari izinli sayılacaktır” denildi. Ekipler, Mucur ilçesinde 30, Çiçekdağı’nda 7, merkeze bağlı 15 köyde yol açma çalışmasına aralıksız devam ediyor. Fırtına ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin 5 metreye kadar düştüğü köy yollarında ulaşıma açılan yollar bir süre sonra tekrar kapanıyor.

Kırşehir'de yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okullar yarın için (17 Ocak) tatil edildi.

Yoğun kar yağışı, tipi ve fırtınanın etkili olduğu Kırşehir'de, İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan 52 köy yolunu ulaşıma açık tutmak için yoğun çaba sarf ediyor. Kırşehir'de binlerce öğrenci yarın okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Kırşehir Valiliği konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Kırşehir’de kar ve tipi nedeniyle eğitime 1 günlüğüne ara verildi. Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, “Kırşehir’de kar yağışının tipi şeklinde devam etmesi ve kuvvetli buzlanma tehlikesi nedeniyle Valilikçe, 17 Ocak 2019 Perşembe günü il genelinde eğitime 1 günlüğüne ara verilmesi kararı alınmıştır. Hamile ve engelli kamu görevlileri de idari izinli sayılacaktır” denildi.

Ekipler, Mucur ilçesinde 30, Çiçekdağı’nda 7, merkeze bağlı 15 köyde yol açma çalışmasına aralıksız devam ediyor. Fırtına ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin 5 metreye kadar düştüğü köy yollarında ulaşıma açılan yollar bir süre sonra tekrar kapanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.