Kırşehir'de Eğitime Ara Verilecek mi ?

EĞİTİM 12.12.2022 - 23:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Eğitime Ara Verilecek mi ?

Kırşehir'de çocuklar arasında yaşanan gribal salgın nedeniyle, çocuk acil servisi doldu taştı.Öte yandan aileler okullarda eğitime ara verilmeyeceğini merak etmeye başladı.Bununla ilgili gazetemize çok sayıda soru ve şikayet geldi.

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, bugün bir dizi program kapsamında Terme Caddesi'den bulunan kamu kurumlarını ziyaret etti.Milli Eğitim Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Vali Buhara, Milli Eğitim Müdürü Metin Alparslan ile birlikte Eğitim ve Öğretimi değerlendirdi.   Görüşmede, Kırşehir'de son dönemde çocuklar arasında giderek yayınlan gribal salgının da görüşüldüğü değerlendiriliyor.Vali Buhara söz konusu görüşme ile ilgili , '' İlimizdeki eğitim kalitesini daha da arttırmak, öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için hep birlikte gayret etmeye devam edeceğiz'' açıklamasında bulundu ancak eğitime ara verilip verilmeyeceğine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.   Öte yandan öğrenci velilerinden gazetemize mesaj yağdı.Veliler, öğrencilerin hastalıktan kırıldığını ve bunun için bir an önce tedbir alınması gerektiğini bildirdiler.Velilerin büyük kısmı ise okulların tatil edilerek salgının bu şekilde kontrol altına alınması gerektiği yönünde görüş bildirdi.   Birçok vatandaş ise hastalığın çocuklardan kendilerine de geçtiğini bildirirerek salgının boyutunu gözler önüne serdiler.Gözler şimdi Kırşehir Valiliği'nde ...
Kırşehir'de çocuklar arasında yaşanan gribal salgın nedeniyle, çocuk acil servisi doldu taştı.Öte yandan aileler okullarda eğitime ara verilmeyeceğini merak etmeye başladı.Bununla ilgili gazetemize çok sayıda soru ve şikayet geldi.

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, bugün bir dizi program kapsamında Terme Caddesi'den bulunan kamu kurumlarını ziyaret etti.Milli Eğitim Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Vali Buhara, Milli Eğitim Müdürü Metin Alparslan ile birlikte Eğitim ve Öğretimi değerlendirdi.

 

Görüşmede, Kırşehir'de son dönemde çocuklar arasında giderek yayınlan gribal salgının da görüşüldüğü değerlendiriliyor.Vali Buhara söz konusu görüşme ile ilgili , '' İlimizdeki eğitim kalitesini daha da arttırmak, öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için hep birlikte gayret etmeye devam edeceğiz'' açıklamasında bulundu ancak eğitime ara verilip verilmeyeceğine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

Öte yandan öğrenci velilerinden gazetemize mesaj yağdı.Veliler, öğrencilerin hastalıktan kırıldığını ve bunun için bir an önce tedbir alınması gerektiğini bildirdiler.Velilerin büyük kısmı ise okulların tatil edilerek salgının bu şekilde kontrol altına alınması gerektiği yönünde görüş bildirdi.

 

Birçok vatandaş ise hastalığın çocuklardan kendilerine de geçtiğini bildirirerek salgının boyutunu gözler önüne serdiler.Gözler şimdi Kırşehir Valiliği'nde ...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.