Kırşehir'de Eğitim Camiasının Konuştuğu Darp Olayı

EĞİTİM 20.12.2022 - 22:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Eğitim Camiasının Konuştuğu Darp Olayı

Kırşehir'de, Okul Müdür Yardımcısının, bir market işletmecisi tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

Olay Ahi Evran Mahallesi'nde bulunan Sırrı Kardeş İlköğretim Okulu'nda meydana geldi.İddiaya göre okulun rehberlik öğretmeni, yakınlarda bulunan bir marketin, öğrencilere enerji içeceği ve dal sigara sattığını öne sürerek okul idaresinden duruma müdahale etmesini talep etti.   Okul yönetimi ise çareyi, okul bahçe kapısını kapatmakta buldu.Market işletmecisi A.A. ise okul idaresinin, öğrencilerin markete gelmesini önlediği gerekçesiyle Müdür Yardımcısı Turgut Yılmaz'a saldırdı.   İddiaya göre ekmek bıçağı ile yapılan saldırıda Müdür Yardımcısı Turgut Yılmaz ve Okul Hizmetlisi Abdullah Saray yaralandı.Müdür Yardımcısı ve hizmetli darp raporu alarak A.A.'dan şikayetçi oldular.İfadesi alınan A.A. daha sonra serbest bırakıldı.     Öte yandan Milli Eğitim Müdür Metin Alpaslan Sırrı Kardeş İlköğretim Okulu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken söz konusu olayla ilgili 21 Aralık Çarşamba günü saat 12:15'de okul önünde basın açıklaması yapılacağı bildirildi.
Kırşehir'de, Okul Müdür Yardımcısının, bir market işletmecisi tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

Olay Ahi Evran Mahallesi'nde bulunan Sırrı Kardeş İlköğretim Okulu'nda meydana geldi.İddiaya göre okulun rehberlik öğretmeni, yakınlarda bulunan bir marketin, öğrencilere enerji içeceği ve dal sigara sattığını öne sürerek okul idaresinden duruma müdahale etmesini talep etti.

 

Okul yönetimi ise çareyi, okul bahçe kapısını kapatmakta buldu.Market işletmecisi A.A. ise okul idaresinin, öğrencilerin markete gelmesini önlediği gerekçesiyle Müdür Yardımcısı Turgut Yılmaz'a saldırdı.

 

İddiaya göre ekmek bıçağı ile yapılan saldırıda Müdür Yardımcısı Turgut Yılmaz ve Okul Hizmetlisi Abdullah Saray yaralandı.Müdür Yardımcısı ve hizmetli darp raporu alarak A.A.'dan şikayetçi oldular.İfadesi alınan A.A. daha sonra serbest bırakıldı.

 

 

Öte yandan Milli Eğitim Müdür Metin Alpaslan Sırrı Kardeş İlköğretim Okulu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken söz konusu olayla ilgili 21 Aralık Çarşamba günü saat 12:15'de okul önünde basın açıklaması yapılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.