Kırşehir'de Düzenlenen Kick Boks Zafer Turnuvası Sona Erdi

SPOR 30.08.2021 - 05:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Düzenlenen Kick Boks Zafer Turnuvası Sona Erdi

Kırşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kick Boks Zafer Turnuvası tamamlandı.

Aşıkpaşa Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, 13 il ve 28 kulüpten 152'si kadın 492 sporcu katıldı.Turnuvada, kick boks point fighting branşında Ankara Akdoğan Spor Kulübü birinci, Kırıkkale Polis Gücü Kulübü ikinci ve Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü üçüncü oldu. Kick light branşında ise Ankara Hedef Spor Kulübü birinci, Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ikinci ve Ankara Gölbaşı Belediye Spor Kulübü üçüncü oldu.Light contact branşında da Ankara Gölbaşı Belediye Spor Kulübü birinci, Ankara Mertsan Spor Kulübü ikinci ve Ankara Hedef Spor Kulübü üçüncü oldu. Turnuvada başarılı olan kulüplere, kupa, plaket ve başarı belgeleri takdim edildi.      
Kırşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kick Boks Zafer Turnuvası tamamlandı.

Aşıkpaşa Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, 13 il ve 28 kulüpten 152'si kadın 492 sporcu katıldı.Turnuvada, kick boks point fighting branşında Ankara Akdoğan Spor Kulübü birinci, Kırıkkale Polis Gücü Kulübü ikinci ve Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü üçüncü oldu.

Kick light branşında ise Ankara Hedef Spor Kulübü birinci, Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ikinci ve Ankara Gölbaşı Belediye Spor Kulübü üçüncü oldu.Light contact branşında da Ankara Gölbaşı Belediye Spor Kulübü birinci, Ankara Mertsan Spor Kulübü ikinci ve Ankara Hedef Spor Kulübü üçüncü oldu.

Turnuvada başarılı olan kulüplere, kupa, plaket ve başarı belgeleri takdim edildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.