Kırşehir'de Düğün Sahiplerinden Silah Yasağı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2019 - 14:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Düğün Sahiplerinden Silah Yasağı

En mutlu günlerimizden olan düğünler son günlerde yaşanan üzücü olayların ardından mateme dönüştü.Kırşehir'de birçok düğün sahibi bu üzücü olayların önüne geçmek için düğünlerinde silah atışını yasakladı. Geçtiğimiz haftalarda Çadırlı Hacı Yusuf Köyünde havaya rastgele açılan ateş sonucu yaşamını yitiren Gamze Boynuince'nin ardından bu kez de geçtiğimiz günlerde Kurancılı Kasabasında düğünde bir kişi havaya açılan ateş sonucu yaralandı. DÜĞÜN SAHİPLERİNDEN SİLAH AYARI Son günlerde yaşanan bu üzücü olayların ardından Kırşehir Valiliğinin de başlattığı Mutluluğa kurşun sıkma kampanyası etkili olmaya başladı.Birçok düğün sahibi ''düğünümüzde silah atmak yasaktır.'' ve ''Mutluluğa kurşun sıkma'' pankartı asarak düğünde silah atacak olanların önüne geçtiler. Fotoğraflar : Abdurrahman Dulkadiroğlu

En mutlu günlerimizden olan düğünler son günlerde yaşanan üzücü olayların ardından mateme dönüştü.Kırşehir'de birçok düğün sahibi bu üzücü olayların önüne geçmek için düğünlerinde silah atışını yasakladı.

Geçtiğimiz haftalarda Çadırlı Hacı Yusuf Köyünde havaya rastgele açılan ateş sonucu yaşamını yitiren Gamze Boynuince'nin ardından bu kez de geçtiğimiz günlerde Kurancılı Kasabasında düğünde bir kişi havaya açılan ateş sonucu yaralandı.

DÜĞÜN SAHİPLERİNDEN SİLAH AYARI

Son günlerde yaşanan bu üzücü olayların ardından Kırşehir Valiliğinin de başlattığı Mutluluğa kurşun sıkma kampanyası etkili olmaya başladı.Birçok düğün sahibi ''düğünümüzde silah atmak yasaktır.'' ve ''Mutluluğa kurşun sıkma'' pankartı asarak düğünde silah atacak olanların önüne geçtiler.

Fotoğraflar : Abdurrahman Dulkadiroğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.