Kırşehir'de Döviz ve Altın Alım-Satım Fiyatları

EKONOMİ 25.10.2021 - 10:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Döviz ve Altın Alım-Satım Fiyatları

Merkez Bankası'nın beklentinin üzerinde bir faiz indirimine gitmesiyle dolar ve altın rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor.

Merkez Bankası'nın 21 Ekim tarihinde politika faizinde 200 baz puan indirime gitti. Piyasa beklentisinin üzerinde gelen indirimle faiz yüzde 18'den yüzde 16'ya düşürüldü. Sürpriz indirim sonrası piyasalar hızlandı. Kararla birlikte yükselişe geçen Dolar ve altın rekor üstüne rekor kırmaya başladı.   DOLAR VE ALTINDAN YENİ REKOR Yeni haftaya da yükselişle başlayan dolar, gece saatlerinde 9,84 ile altının gram fiyatı ise 567 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.   KIRŞEHİR'DE DOLAR VE ALTIN ALIŞ VE SATIŞ FİYATLARI Öte yandan dövizde ve altındaki hareketlenmenin ardından Kırşehir'deki döviz büroları ve sarraflar çarşısında da yoğunluk yaşanıyor.Peki ama Kırşehir'deki döviz büroları ve sarraflarda döviz ve altın kaç TL'den alınıp satılıyor ?          
Merkez Bankası'nın beklentinin üzerinde bir faiz indirimine gitmesiyle dolar ve altın rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor.

Merkez Bankası'nın 21 Ekim tarihinde politika faizinde 200 baz puan indirime gitti. Piyasa beklentisinin üzerinde gelen indirimle faiz yüzde 18'den yüzde 16'ya düşürüldü. Sürpriz indirim sonrası piyasalar hızlandı. Kararla birlikte yükselişe geçen Dolar ve altın rekor üstüne rekor kırmaya başladı.

 

DOLAR VE ALTINDAN YENİ REKOR

Yeni haftaya da yükselişle başlayan dolar, gece saatlerinde 9,84 ile altının gram fiyatı ise 567 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

 

KIRŞEHİR'DE DOLAR VE ALTIN ALIŞ VE SATIŞ FİYATLARI

Öte yandan dövizde ve altındaki hareketlenmenin ardından Kırşehir'deki döviz büroları ve sarraflar çarşısında da yoğunluk yaşanıyor.Peki ama Kırşehir'deki döviz büroları ve sarraflarda döviz ve altın kaç TL'den alınıp satılıyor ?

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.