Kırşehir'de Domuz İstilası Nedeniyle Sürek Avı Başladı

15.09.2020 - 13:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Domuz İstilası Nedeniyle Sürek Avı Başladı

Kırşehir'de son günlerde artan domuz sürüleri nedeniyle vatandaşlar sürek avına çıktı.

Merkeze bağlı Sıdıklı Köylerinde son günlerde artan domuz sürüleri nedeniyle çok sayıda tarım arazisi zarar gördü.15 ve 20'şerli gruplar halinde gezen sürüler gece ve gündüz saatlerinde tarım arazilerine girerek tonlarca ürüne zarar verdi.Domuz sürülerine karşı önlem alan ancak bir türlü sonuç alamayan vatandaşlar sürek avına çıktı.     DEV DOMUZ GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ Başlatılan sürek avında çok sayıda domuz etkisiz hale getirilirken avlananlar arasında bulunan dev domuz görenleri hayrete düşürdü.Tarım arazisine zarar verdiği sırada ağırlığı nedeniyle avcıların elinden kaçamayan ve 1 tona yakın ağırlığı ile dikkat çeken domuz traktör yardımıyla çekilerek tarım arazisinden çıkarıldı.
Kırşehir'de son günlerde artan domuz sürüleri nedeniyle vatandaşlar sürek avına çıktı.

Merkeze bağlı Sıdıklı Köylerinde son günlerde artan domuz sürüleri nedeniyle çok sayıda tarım arazisi zarar gördü.15 ve 20'şerli gruplar halinde gezen sürüler gece ve gündüz saatlerinde tarım arazilerine girerek tonlarca ürüne zarar verdi.Domuz sürülerine karşı önlem alan ancak bir türlü sonuç alamayan vatandaşlar sürek avına çıktı.

 

 

DEV DOMUZ GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Başlatılan sürek avında çok sayıda domuz etkisiz hale getirilirken avlananlar arasında bulunan dev domuz görenleri hayrete düşürdü.Tarım arazisine zarar verdiği sırada ağırlığı nedeniyle avcıların elinden kaçamayan ve 1 tona yakın ağırlığı ile dikkat çeken domuz traktör yardımıyla çekilerek tarım arazisinden çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.