Kırşehir'de Dolu Yağışı Ekili Alanlara Zarar Verdi

02.05.2020 - 23:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Dolu Yağışı Ekili Alanlara Zarar Verdi

Kırşehir'de dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi.Özellikle tarım bölgelerinde etkili olan yağış ekili alanlara zarar verdi.

  Öğleden sonra yağmurun ardından başlayan ve Merkeze bağlı çok sayıda köy ile Kaman ve Akpınar İlçelerinde etkili olan dolu yağışı çok sayıda ekili alana zarar verirken , ekili alanlarda dolu birikintileri oluştu.   Akpınar ve Kaman ilçeleri ile beraber Toklumen , Uzunali , Savcılı'da dolu yağışı ve sel hayatı olumsuz etkiledi.Bazı noktalardan ceviz büyüklüğüne ulaşan dolu yağışı ve yağmur ile birlikte yollarda oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı.   Meteoroloji genel müdürlüğü yaptığı açıklamada yağışların hafta içi de etkili olacağını belirtti.Yağışlar nedeniyle oluşacak olumsuz durumlara karşı hazırlıklı olunması yönünde uyarı yapıldı.  
Kırşehir'de dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi.Özellikle tarım bölgelerinde etkili olan yağış ekili alanlara zarar verdi.

 

Öğleden sonra yağmurun ardından başlayan ve Merkeze bağlı çok sayıda köy ile Kaman ve Akpınar İlçelerinde etkili olan dolu yağışı çok sayıda ekili alana zarar verirken , ekili alanlarda dolu birikintileri oluştu.

 

Akpınar ve Kaman ilçeleri ile beraber Toklumen , Uzunali , Savcılı'da dolu yağışı ve sel hayatı olumsuz etkiledi.Bazı noktalardan ceviz büyüklüğüne ulaşan dolu yağışı ve yağmur ile birlikte yollarda oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı.

 

Meteoroloji genel müdürlüğü yaptığı açıklamada yağışların hafta içi de etkili olacağını belirtti.Yağışlar nedeniyle oluşacak olumsuz durumlara karşı hazırlıklı olunması yönünde uyarı yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.