Kırşehir'de Dolmuş Ücretlerine Zam

GÜNDEM 18.11.2022 - 09:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Dolmuş Ücretlerine Zam

Kırşehir'de dolmuş ücretlerine zam yapıldı.

Kırşehir'de taşımacılık esnafının maliyetlerindeki artış ileri sürülerek Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından dolmuş ücretlerine zam yapıldı.Zam ile birlikte sivil vatandaşlar için indi-bindi ücreti 4,5 TL'den 6 TL'ye, öğrenciler için 4 TL olan indi-bindi ücreti ise 5 TL'ye yükseltildi.Böylece Kırşehir'de sivil vatandaşlar için dolmuş ücretine yüzde 33, öğrenciler için indi-bindi ücretine ise yüzde 25 zam yapılmış oldu. Sivil indi-bindi 4,25 TL, öğrenci indi-bindi 3,75 TL olan Kırşehir Belediyesi toplu taşıma ücretlerinin ise Aralık ayı meclis toplantısında görüşülmesi bekleniyor.  
Kırşehir'de dolmuş ücretlerine zam yapıldı.

Kırşehir'de taşımacılık esnafının maliyetlerindeki artış ileri sürülerek Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından dolmuş ücretlerine zam yapıldı.Zam ile birlikte sivil vatandaşlar için indi-bindi ücreti 4,5 TL'den 6 TL'ye, öğrenciler için 4 TL olan indi-bindi ücreti ise 5 TL'ye yükseltildi.Böylece Kırşehir'de sivil vatandaşlar için dolmuş ücretine yüzde 33, öğrenciler için indi-bindi ücretine ise yüzde 25 zam yapılmış oldu.

Sivil indi-bindi 4,25 TL, öğrenci indi-bindi 3,75 TL olan Kırşehir Belediyesi toplu taşıma ücretlerinin ise Aralık ayı meclis toplantısında görüşülmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.