Kırşehir'de Dezenfekte Çalışmaları Artarak Devam Ediyor

GÜNDEM 15.08.2020 - 14:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Dezenfekte Çalışmaları Artarak Devam Ediyor

Kırşehir'de, halkın yoğun olarak kullandığı alanlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sayılarındaki artış nedeniyle dezenfekte edildi.

Kırşehir Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kırşehir’de son günlerde artış gösteren Koronavirüs vakalarından dolayı zaten devam etmekte olan dezenfekte işlemlerini daha da yoğunlaştırdı.     İlimizde artış gösteren Koronavirüse karşı tedbir amacıyla caddeler, kamu kurum ve kuruluşları, ibadethaneler, meydanlar, pazar yerleri, park ve oyun alanları, çarşılar, iş yerleri, toplu taşıma araçları ve ticari taksiler gibi vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bütün alanlar Koronavirüs önlemleri kapsamında ilaçlanıp, dezenfekte ediliyor.     ''NE YAZIK Kİ ÖNEMLİ BİR ARTIŞ VAR''   Son günlerde Kırşehir’de artış gösteren Koronavirüs vakalarından dolayı dezenfekte çalışmalarının yoğun bir şekilde artarak devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu "Veteriner İşleri Müdürlüğümüz’e bağlı ekiplerimiz Koronavirüse karşı ilk günden itibaren bütün önlemlerini aldı. Ne yazık ki, ilimizde son günlerde Koronavirüs vakalarında önemli bir artış olduğunu gözlemlemekteyiz. Biz de Kırşehirli hemşerilerimizin sağlığı ve huzuru için tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda ve toplu taşıma araçlarımızda, temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini yoğunlaştırdık. Belediye ekiplerimiz bu konudaki çalışmalarını artırarak devam ettirecek.’’ dedi.   KORONAVİRÜS RİSK HARİTASINDAKİ 4 GÜNLÜK DEĞİŞİM  
Kırşehir'de, halkın yoğun olarak kullandığı alanlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sayılarındaki artış nedeniyle dezenfekte edildi.

Kırşehir Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kırşehir’de son günlerde artış gösteren Koronavirüs vakalarından dolayı zaten devam etmekte olan dezenfekte işlemlerini daha da yoğunlaştırdı.

 

 

İlimizde artış gösteren Koronavirüse karşı tedbir amacıyla caddeler, kamu kurum ve kuruluşları, ibadethaneler, meydanlar, pazar yerleri, park ve oyun alanları, çarşılar, iş yerleri, toplu taşıma araçları ve ticari taksiler gibi vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bütün alanlar Koronavirüs önlemleri kapsamında ilaçlanıp, dezenfekte ediliyor.

 

 

''NE YAZIK Kİ ÖNEMLİ BİR ARTIŞ VAR''

 

Son günlerde Kırşehir’de artış gösteren Koronavirüs vakalarından dolayı dezenfekte çalışmalarının yoğun bir şekilde artarak devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu "Veteriner İşleri Müdürlüğümüz’e bağlı ekiplerimiz Koronavirüse karşı ilk günden itibaren bütün önlemlerini aldı. Ne yazık ki, ilimizde son günlerde Koronavirüs vakalarında önemli bir artış olduğunu gözlemlemekteyiz. Biz de Kırşehirli hemşerilerimizin sağlığı ve huzuru için tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda ve toplu taşıma araçlarımızda, temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini yoğunlaştırdık. Belediye ekiplerimiz bu konudaki çalışmalarını artırarak devam ettirecek.’’ dedi.

 

KORONAVİRÜS RİSK HARİTASINDAKİ 4 GÜNLÜK DEĞİŞİM

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.