Kırşehir'de Depremzedeler İçin İhtiyaç Standı Oluşturuldu

GÜNDEM 11.02.2023 - 19:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Depremzedeler İçin İhtiyaç Standı Oluşturuldu

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde depremzedeler için ihtiyaç stantları oluşturuldu.Depremzedeler, bu stantlardan ihtiyaç duyduğu eşyalara ulaşabilecek.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 2 büyük depremin meydana getirdiği yıkım nedeniyle yüz binlerce depremzede çevre illerde konaklama imkanı bulmaya çalışıyor.     İlimize gelen depremzedelere uygun konaklama alanları sağlayan Kırşehir Belediyesi, depremzedelerin ihtiyaçlarını temin edebilmesi için Neşet Ertaş ve Kültür Sanat Merkezinde stant oluşturdu.     Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinin zemin ve alt katında oluşturulan stantlardan; kuru gıda, kıyafet, odun-kömür, soba, çocuk bezi ve maması gibi çok sayıda ihtiyaç temin edilebiliyor.     Öte yandan Kırşehir Belediyesi, Kırşehir Valiliği ve AFAD’la koordineli bir şekilde depremin ilk saatlerinden bu yana bölgenin ihtiyaçlarını karşılamak üzere toplanan malzemeler sevk edilmeye devam ediyor.     Kırşehir Belediyesi tarafından depremde arama kurtarma çalışmaları için deprem bölgelerine gönderilen ekipler de gittikleri bölgelerdeki çalışmalara aralıksız devam ediyor.    
Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde depremzedeler için ihtiyaç stantları oluşturuldu.Depremzedeler, bu stantlardan ihtiyaç duyduğu eşyalara ulaşabilecek.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 2 büyük depremin meydana getirdiği yıkım nedeniyle yüz binlerce depremzede çevre illerde konaklama imkanı bulmaya çalışıyor.

 

 

İlimize gelen depremzedelere uygun konaklama alanları sağlayan Kırşehir Belediyesi, depremzedelerin ihtiyaçlarını temin edebilmesi için Neşet Ertaş ve Kültür Sanat Merkezinde stant oluşturdu.

 

 

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinin zemin ve alt katında oluşturulan stantlardan; kuru gıda, kıyafet, odun-kömür, soba, çocuk bezi ve maması gibi çok sayıda ihtiyaç temin edilebiliyor.

 

 

Öte yandan Kırşehir Belediyesi, Kırşehir Valiliği ve AFAD’la koordineli bir şekilde depremin ilk saatlerinden bu yana bölgenin ihtiyaçlarını karşılamak üzere toplanan malzemeler sevk edilmeye devam ediyor.

 

 

Kırşehir Belediyesi tarafından depremde arama kurtarma çalışmaları için deprem bölgelerine gönderilen ekipler de gittikleri bölgelerdeki çalışmalara aralıksız devam ediyor.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.