Kırşehir'de Deprem Bölgesine Destek

GÜNDEM 06.02.2023 - 15:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Deprem Bölgesine Destek

Deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarına destek olmak amacıyla Kırşehir Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesi koordinasyonunda oluşturulan ekip deprem bölgesine hareket etti.

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerine yardım etmek üzere Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesi koordinasyonunda AFAD, UMKE ve Kırşehir Belediyesi ekipleri yola çıktı.40 Araç ve 134 personelden oluşan ekip deprem bölgesindeki arama ve kurtarma faaliyetlerine katılacak.      Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara ise Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde zarar gören vatandaşlara şifa diledi. Vali Mete Buhara, "7.4. büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza ve depremden etkilenen illerimize geçmiş olsun diliyorum. AFAD ekiplerimiz daima hazır bekletilmektedir" dedi.      Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından yaptığı açıklamada; “Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Hatay gibi birçok ilimizde de hissedilen deprem deneniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Yaşanan depremde maalesef binalar yıkıldı ve can kayıplarımız oldu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Dileğimiz daha fazla can kaybı olmaması ve felaketi en az hasarla atlatmamızdır.” dedi.      
Deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarına destek olmak amacıyla Kırşehir Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesi koordinasyonunda oluşturulan ekip deprem bölgesine hareket etti.

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerine yardım etmek üzere Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesi koordinasyonunda AFAD, UMKE ve Kırşehir Belediyesi ekipleri yola çıktı.40 Araç ve 134 personelden oluşan ekip deprem bölgesindeki arama ve kurtarma faaliyetlerine katılacak.

 

 

 Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara ise Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde zarar gören vatandaşlara şifa diledi. Vali Mete Buhara, "7.4. büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza ve depremden etkilenen illerimize geçmiş olsun diliyorum. AFAD ekiplerimiz daima hazır bekletilmektedir" dedi. 

 

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından yaptığı açıklamada; “Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Hatay gibi birçok ilimizde de hissedilen deprem deneniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Yaşanan depremde maalesef binalar yıkıldı ve can kayıplarımız oldu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Dileğimiz daha fazla can kaybı olmaması ve felaketi en az hasarla atlatmamızdır.” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.