Kırşehir'de Deprem

GÜNDEM 23.09.2022 - 07:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Deprem

Kırşehir'de gece saatlerinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD'dan alınan bilgiye merkez üssü Kırşehir merkeze bağlı Karıncalı Köyü olan 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi.Gece saat 02:56'da meydana gelen deprem Kırşehir Merkez ve çevre ilçelerde de hissedildi.Yerin 7 kilometre altında gerçekleşen depremin yarattığı sarsıntı endişe uyandırdı.Bu depremden 16 dakika sonra yine aynı bölgede 1.2 büyüklüğünde bir sarsıntı daha meydana geldi. OLUMSUZ BİR İHBAR YOK Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada , ''Kırşehir'de 02.56'da 3,6 büyüklüğünde bir deprem oldu. 7.02 kilometre derinlikte meydana gelen ve çevre illerde hissedilen depremde şu âna kadar olumsuz bir ihbarın olmaması bizleri sevindirdi. Tüm Kırşehir'e geçmiş olsun'' ifadelerine yer verdi.  
Kırşehir'de gece saatlerinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD'dan alınan bilgiye merkez üssü Kırşehir merkeze bağlı Karıncalı Köyü olan 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi.Gece saat 02:56'da meydana gelen deprem Kırşehir Merkez ve çevre ilçelerde de hissedildi.Yerin 7 kilometre altında gerçekleşen depremin yarattığı sarsıntı endişe uyandırdı.Bu depremden 16 dakika sonra yine aynı bölgede 1.2 büyüklüğünde bir sarsıntı daha meydana geldi.

OLUMSUZ BİR İHBAR YOK

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada , ''Kırşehir'de 02.56'da 3,6 büyüklüğünde bir deprem oldu. 7.02 kilometre derinlikte meydana gelen ve çevre illerde hissedilen depremde şu âna kadar olumsuz bir ihbarın olmaması bizleri sevindirdi. Tüm Kırşehir'e geçmiş olsun'' ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.