Kırşehir'de Daire Fiyatları 1 Milyon 250 Bin TL'ye Ulaştı

EKONOMİ 06.09.2021 - 10:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Daire Fiyatları 1 Milyon 250 Bin TL'ye Ulaştı

Son dönemde artan konut fiyatları ile birlikte Kırşehir'de de konut fiyatları tavan yaptı.

Artan maliyetler ve piyasadaki belirsizliğin üreticide  artırdığı risk ile birlikte ''sıfır konut'' fiyatlarında son yıllardaki en yüksek artışlar meydana geldi.Bu durum vatandaşın konut edinme noktasındaki alım gücünü de oldukça azalttı.Sıfır konut fiyatlarındaki fahiş artış 2. el konutlarındaki fiyatlara da yansıdı.Daha önce Kentpark'ta 500 bin ve 400 bin aralığında satılan evlerin satış fiyatı 1 milyon TL'ye yaklaştı.   KIRŞEHİR'DE DAİRE FİYATLARI 1 MİLYON 250 BİN TL'YE ULAŞTI Kırşehir'de son dönemde site içerisinde bulunan konutlara talep arttı.Bu nedenle çok sayıda çok katlı ve site şeklinde projelerde de artış yaşanıyor.Kırşehir'de ilan siteleri üzerinden yapılan araştırmada Ankara-Kayseri karayolu üzerinde yapımı devam eden bir projede daire fiyatları 1 milyon 250 bin TL'ye ulaştı.185 metrekare brüt ve 165 bin metrekare net kullanım alanına sahip projedeki daireler 4,5 +1 olarak verilmiş.          
Son dönemde artan konut fiyatları ile birlikte Kırşehir'de de konut fiyatları tavan yaptı.

Artan maliyetler ve piyasadaki belirsizliğin üreticide  artırdığı risk ile birlikte ''sıfır konut'' fiyatlarında son yıllardaki en yüksek artışlar meydana geldi.Bu durum vatandaşın konut edinme noktasındaki alım gücünü de oldukça azalttı.Sıfır konut fiyatlarındaki fahiş artış 2. el konutlarındaki fiyatlara da yansıdı.Daha önce Kentpark'ta 500 bin ve 400 bin aralığında satılan evlerin satış fiyatı 1 milyon TL'ye yaklaştı.

 

KIRŞEHİR'DE DAİRE FİYATLARI 1 MİLYON 250 BİN TL'YE ULAŞTI

Kırşehir'de son dönemde site içerisinde bulunan konutlara talep arttı.Bu nedenle çok sayıda çok katlı ve site şeklinde projelerde de artış yaşanıyor.Kırşehir'de ilan siteleri üzerinden yapılan araştırmada Ankara-Kayseri karayolu üzerinde yapımı devam eden bir projede daire fiyatları 1 milyon 250 bin TL'ye ulaştı.185 metrekare brüt ve 165 bin metrekare net kullanım alanına sahip projedeki daireler 4,5 +1 olarak verilmiş.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.