Kırşehir'de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Devam Ediyor

GÜNDEM 29.10.2021 - 23:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Devam Ediyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıldönümü kutlamaları kapsamında Kırşehir'de fener alayı düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden sporcu, antrenör ve gençlerin taşıdıkları meşalelerin arkasından, protokol üyeleri ve vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla yürüdü.     Çevre binalardan ve caddelerdeki vatandaşların alkışlayarak destek olduğu fener alayı Cacabey Meydanı'nda sona erdi.     Protokol üyeleri ve vatandaşların Cacabey Meydanı'nda Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okumasının ardından program tamamlandı.    Kabul Törenine Milletvekilleri Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli,  Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen, protokol eşleri, şehit aileleri, gaziler, siyasi partilerin il temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının il temsilcileri, iş insanları, hayırseverler, engelli vatandaşlarımız ve çok sayıda davetli katıldı.     Öte yandan Kırşehir Belediyesinin Cacabey Meydanı'nda düzenlediği konserde müzik grubu Mary Jane ve yerel sanatçılar sahne aldı.    
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıldönümü kutlamaları kapsamında Kırşehir'de fener alayı düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden sporcu, antrenör ve gençlerin taşıdıkları meşalelerin arkasından, protokol üyeleri ve vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla yürüdü.

 

 

Çevre binalardan ve caddelerdeki vatandaşların alkışlayarak destek olduğu fener alayı Cacabey Meydanı'nda sona erdi.

 

 

Protokol üyeleri ve vatandaşların Cacabey Meydanı'nda Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okumasının ardından program tamamlandı.

 


 Kabul Törenine Milletvekilleri Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli,  Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen, protokol eşleri, şehit aileleri, gaziler, siyasi partilerin il temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının il temsilcileri, iş insanları, hayırseverler, engelli vatandaşlarımız ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Öte yandan Kırşehir Belediyesinin Cacabey Meydanı'nda düzenlediği konserde müzik grubu Mary Jane ve yerel sanatçılar sahne aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.