Kırşehir'de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2018 - 12:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Cumhuriyetin 95. yılı Kırşehir'de coşkulu şekilde kutlandı.Anaokulu Öğrencisi Duha Deniz Koç ilgi odağı oldu. Sabah saat 09:30'da Vali İbrahim Akın Valilik makamında tebrikleri kabul etti.Ardından, Cacabey Meydanında saat 10:00’da Vali İbrahim Akın'ın halkı selamlamasıyla başlayan Cumhuriyetimizin 95. Yılı törenlerine Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli , Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, il protokolü, şehit yakınları, gaziler, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Kutlamaların Cacabey Meydanında yapılan açılışında konuşan Vali İbrahim Akın, "Asırlar boyunca üç kıtaya hükmeden Osmanlı Devletinin eski gücünü kaybetmesi ve en son girdiği birinci dünya savaşından yenik ayrılması sonucunda elimizde kalan son Anadolu toprakları işgal edilmiş ve milletimiz tarih sahnesinden silinmek istenmiştir. Tarihin her döneminde bağımsız olarak yaşamış canından aziz bildiği vatan topraklarını canı pahasına korumasını bilmiş Türk Milleti, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak kurtuluş meş'alesini yakan Mustafa Kemal Paşa ve arkadaşlarının etrafında toplanarak milli mücadeleye destek vermiştir"dedi. Annesi ile tören alanına gelen ve üzerine giydiği Atatürk baskılı tişörtü ile resmi geçit törenini, asker selamı verip asker yürüyüşü yaparak bekleyen Duha Deniz Koç, tören alanı sorumlularından Tuncer Altaş tarafından Türk Bayrağı verilerek ödüllendirildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, akşam saat 19:30’da Valimiz Sayın İbrahim Akın ve eşi Saliha Akın tarafından verilen Cumhuriyet Resepsiyonu ile devam edecek. CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINDAN FOTOĞRAFLAR :  
Cumhuriyetin 95. yılı Kırşehir'de coşkulu şekilde kutlandı.Anaokulu Öğrencisi Duha Deniz Koç ilgi odağı oldu.

Sabah saat 09:30'da Vali İbrahim Akın Valilik makamında tebrikleri kabul etti.Ardından, Cacabey Meydanında saat 10:00’da Vali İbrahim Akın'ın halkı selamlamasıyla başlayan Cumhuriyetimizin 95. Yılı törenlerine Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli , Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, il protokolü, şehit yakınları, gaziler, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Kutlamaların Cacabey Meydanında yapılan açılışında konuşan Vali İbrahim Akın, "Asırlar boyunca üç kıtaya hükmeden Osmanlı Devletinin eski gücünü kaybetmesi ve en son girdiği birinci dünya savaşından yenik ayrılması sonucunda elimizde kalan son Anadolu toprakları işgal edilmiş ve milletimiz tarih sahnesinden silinmek istenmiştir. Tarihin her döneminde bağımsız olarak yaşamış canından aziz bildiği vatan topraklarını canı pahasına korumasını bilmiş Türk Milleti, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak kurtuluş meş'alesini yakan Mustafa Kemal Paşa ve arkadaşlarının etrafında toplanarak milli mücadeleye destek vermiştir"dedi.

Annesi ile tören alanına gelen ve üzerine giydiği Atatürk baskılı tişörtü ile resmi geçit törenini, asker selamı verip asker yürüyüşü yaparak bekleyen Duha Deniz Koç, tören alanı sorumlularından Tuncer Altaş tarafından Türk Bayrağı verilerek ödüllendirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, akşam saat 19:30’da Valimiz Sayın İbrahim Akın ve eşi Saliha Akın tarafından verilen Cumhuriyet Resepsiyonu ile devam edecek. CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINDAN FOTOĞRAFLAR :  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.