Kırşehir'de Covid-19 Vakalarında Son Durum

SAĞLIK 11.11.2020 - 22:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Covid-19 Vakalarında Son Durum

Kırşehir'de son dönemde tekrar artış gösteren Koronavirüs vakaları her geçen gün artmaya devam ediyor.

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan ve alınan tedbirler kapsamında tekrar azalma eğilimine giren Koronavirüs salgını , havaların soğuması ve insanların kapalı alanlarda toplu şekilde daha fazla vakit geçirmesi ile birlikte tekrar artmaya başladı.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca daha önce yaptığı açıklamada açıklanan koronavirüs rakamlarının sadece hastaneye yatan hastaları kapsadığını açıklamıştı.Buna göre alınan son verilere göre Türkiye genelinde tespit yeni hasta sayısı 2 bin 693 olurken 86 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.   KIRŞEHİR'DE SON DURUM NE ?   Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da belirttiği gibi açıklanan vaka sayıları sadece hastaneye yatırılan hastaları temsil ediyor.Peki ama Kırşehir'de tespit edilen toplam vaka sayısı ne kadar ? Alınan bilgiye göre Kırşehir'de günlük yapılan testlerin 140'a yakını pozitif çıkıyor.Kırşehir'de şu anda 1400 civarında aktif vaka bulunurken , bu hastaların 100'ü hastanede tedavi görüyor.24 hasta yoğun bakım ünitesinde tedavi görürken  5 hasta ise entübe durumda .   HARİTA ESKİ HALİNE DÖNDÜ   Tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de son günlerde vakaların artması koronavirüs risk yoğunluğu haritasına da yansımış durumda.Vakaların en çok arttığı dönemde kıpkırmızı olan harita yine neredeyse kırmızılaşmış durumda.    
Kırşehir'de son dönemde tekrar artış gösteren Koronavirüs vakaları her geçen gün artmaya devam ediyor.

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan ve alınan tedbirler kapsamında tekrar azalma eğilimine giren Koronavirüs salgını , havaların soğuması ve insanların kapalı alanlarda toplu şekilde daha fazla vakit geçirmesi ile birlikte tekrar artmaya başladı.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca daha önce yaptığı açıklamada açıklanan koronavirüs rakamlarının sadece hastaneye yatan hastaları kapsadığını açıklamıştı.Buna göre alınan son verilere göre Türkiye genelinde tespit yeni hasta sayısı 2 bin 693 olurken 86 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

 

KIRŞEHİR'DE SON DURUM NE ?

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da belirttiği gibi açıklanan vaka sayıları sadece hastaneye yatırılan hastaları temsil ediyor.Peki ama Kırşehir'de tespit edilen toplam vaka sayısı ne kadar ? Alınan bilgiye göre Kırşehir'de günlük yapılan testlerin 140'a yakını pozitif çıkıyor.Kırşehir'de şu anda 1400 civarında aktif vaka bulunurken , bu hastaların 100'ü hastanede tedavi görüyor.24 hasta yoğun bakım ünitesinde tedavi görürken  5 hasta ise entübe durumda .

 

HARİTA ESKİ HALİNE DÖNDÜ

 

Tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de son günlerde vakaların artması koronavirüs risk yoğunluğu haritasına da yansımış durumda.Vakaların en çok arttığı dönemde kıpkırmızı olan harita yine neredeyse kırmızılaşmış durumda.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.