Kırşehir'de Covid-19 Takip Merkezi Hizmete Girdi

SAĞLIK 22.02.2022 - 13:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Covid-19 Takip Merkezi Hizmete Girdi

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastane'sinde COVID-19 Takip Merkezi hizmete açıldı.

Aile Hekimi Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Çelik'in görev aldığı merkezde, COVID-19 geçirmiş olan hastaların 1. ay, 3. ay ve sonraki her 6 ayda bir olmak üzere 2 yıl süre ile takipleri yapılıyor. Kişilerin mevcut durumları değerlendirilerek, izlemlerinde müdahale edilmesi gereken sağlık sorunları saptanması durumunda gerekli tıbbi birimlere yönlendirileceği kaydedildi. COVID geçirmiş olan hastalar, 0386 213 45 15 no'lu numaradan merkeze ulaşarak randevularını oluşturabileceği belirtildi.   Randevulu hastaların, takip merkezine ulaşmak için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan ek binaya (Dahiliye ve çocuk Polikliniğinin olduğu bina) gitmeleri gerekiyor.
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastane'sinde COVID-19 Takip Merkezi hizmete açıldı.

Aile Hekimi Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Çelik'in görev aldığı merkezde, COVID-19 geçirmiş olan hastaların 1. ay, 3. ay ve sonraki her 6 ayda bir olmak üzere 2 yıl süre ile takipleri yapılıyor.

Kişilerin mevcut durumları değerlendirilerek, izlemlerinde müdahale edilmesi gereken sağlık sorunları saptanması durumunda gerekli tıbbi birimlere yönlendirileceği kaydedildi.

COVID geçirmiş olan hastalar, 0386 213 45 15 no'lu numaradan merkeze ulaşarak randevularını oluşturabileceği belirtildi.

 

Randevulu hastaların, takip merkezine ulaşmak için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan ek binaya (Dahiliye ve çocuk Polikliniğinin olduğu bina) gitmeleri gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.