Kırşehir'de Coşkulu 23 Nisan

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2019 - 21:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Coşkulu 23 Nisan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kırşehir'de çeşitli etkinliklerle kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Valilik, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü makamları sembolik olarak öğrenciler tarafından temsil edildi. Valilik Makamını Vali İbrahim Akın’dan devralan Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi İdil Albay, milli iradenin temsil makamı olan Meclisimizin açılışının 99. Yıldönümünü kutlamanın sevincini ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun koltuğuna Gülşehri İlkokulu öğrencilerinden Zeynep Gül Tahan oturdu.Zeynep Gül Tahan, parkı olmayan mahallelere park yapılmasını istedi. Kaldırımların yayaların rahat yürümesine olanak sağlaması dileğinde bulundu. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek çocuklara sizler yarının başkanı, valisi, öğretmeni olacaksınız; sizlerin gözlerindeki ışıltı bizim enerji kaynağımızdır,  dedi. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun çocuklara ve okul temsilcilerine hediye vermesinin ardından tören sona erdi.  MASAL PARKINDA ÇOCUK ŞENLİĞİ Kırşehir Belediyesi tarafından Masal Park'ta düzenlenen ''Çocuk Şenliği'' renkli görüntülere sahne oldu. Yüzlerce çocuk ve ailesinin akın ettiği etkinliğe Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da katıldı.Burada çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. EFLATUN FİTNESS SALONUNDAN 23 NİSAN'A ÖZEL ETKİNLİK Kırşehir'in ilk ve tek fitness salonu Eflatun da 23 Nisan çocuk bayramına özel etkinlik düzenledi. Çocuklu aileler için de hizmet veren salon da çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kırşehir'de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Valilik, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü makamları sembolik olarak öğrenciler tarafından temsil edildi. Valilik Makamını Vali İbrahim Akın’dan devralan Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi İdil Albay, milli iradenin temsil makamı olan Meclisimizin açılışının 99. Yıldönümünü kutlamanın sevincini ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun koltuğuna Gülşehri İlkokulu öğrencilerinden Zeynep Gül Tahan oturdu.Zeynep Gül Tahan, parkı olmayan mahallelere park yapılmasını istedi. Kaldırımların yayaların rahat yürümesine olanak sağlaması dileğinde bulundu. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek çocuklara sizler yarının başkanı, valisi, öğretmeni olacaksınız; sizlerin gözlerindeki ışıltı bizim enerji kaynağımızdır,  dedi. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun çocuklara ve okul temsilcilerine hediye vermesinin ardından tören sona erdi. 

MASAL PARKINDA ÇOCUK ŞENLİĞİ

Kırşehir Belediyesi tarafından Masal Park'ta düzenlenen ''Çocuk Şenliği'' renkli görüntülere sahne oldu.

Yüzlerce çocuk ve ailesinin akın ettiği etkinliğe Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da katıldı.Burada çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

EFLATUN FİTNESS SALONUNDAN 23 NİSAN'A ÖZEL ETKİNLİK

Kırşehir'in ilk ve tek fitness salonu Eflatun da 23 Nisan çocuk bayramına özel etkinlik düzenledi.

Çocuklu aileler için de hizmet veren salon da çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.