Kırşehir'de Coşkulu 19 Mayıs Kutlaması

GÜNDEM 19.05.2021 - 13:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Coşkulu 19 Mayıs Kutlaması

Kırşehir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Dolayısıyla Cacabey Meydanında Atatürk Anıtı Önünde program düzenlendi.

    Cacabey Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk koyulmasıyla başlayan programa Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç ,Belediye Başkan Yardımcıları Hamza Çam, Osman Uçar ve Tuncay Polat , Gelecek Partisi İl Başkanı Gökhan Biçici , Demokrat Parti İl Başkanı Akif Aközbek, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.     Anma progrmaında konuşan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu mesajında , ''Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs’ta Samsun’a ayak basarak kurtuluş meşalesini yakmış, bir ülkenin makus talihini değiştirmiştir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Anadolu halkı, kadın, erkek, genç, yaşlı demeden hep birlikte tarihin akışını değiştiren, dünyaya örnek olan bir bağımsızlık mücadelesi vermiştir.      Böylesine anlamlı günde başta gençlerimiz olmak üzere hepinizin19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bağımsız Türkiye’yi armağan eden Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum.'' ifadelerini kullandı.     Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ise , ''Çağdaş, aydınlık ve modern bir toplumun gelişmesinde, ileriye doğru taşınmasında mantığın ve bilimin varlığının her daim ortaya koyulacağını ve bilimin ışığının önüne hiçbir şeyin geçemeyeceğini sergileyen geleceğimizin en büyük umutları olan tüm gençlerimizin "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum'' dedi.     Program daha sonra Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile devam etti.      
Kırşehir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Dolayısıyla Cacabey Meydanında Atatürk Anıtı Önünde program düzenlendi.

 

 

Cacabey Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk koyulmasıyla başlayan programa Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç ,Belediye Başkan Yardımcıları Hamza Çam, Osman Uçar ve Tuncay Polat , Gelecek Partisi İl Başkanı Gökhan Biçici , Demokrat Parti İl Başkanı Akif Aközbek, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Anma progrmaında konuşan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu mesajında , ''Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs’ta Samsun’a ayak basarak kurtuluş meşalesini yakmış, bir ülkenin makus talihini değiştirmiştir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Anadolu halkı, kadın, erkek, genç, yaşlı demeden hep birlikte tarihin akışını değiştiren, dünyaya örnek olan bir bağımsızlık mücadelesi vermiştir. 

 

 

Böylesine anlamlı günde başta gençlerimiz olmak üzere hepinizin19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bağımsız Türkiye’yi armağan eden Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ise , ''Çağdaş, aydınlık ve modern bir toplumun gelişmesinde, ileriye doğru taşınmasında mantığın ve bilimin varlığının her daim ortaya koyulacağını ve bilimin ışığının önüne hiçbir şeyin geçemeyeceğini sergileyen geleceğimizin en büyük umutları olan tüm gençlerimizin "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum'' dedi.

 

 

Program daha sonra Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile devam etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.