Kırşehir'de, Çöplerdeki Lağım ve Atıklar Pislik Saçıyor !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2016 - 22:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de, Çöplerdeki Lağım ve Atıklar Pislik Saçıyor !

Kırşehir'de şehrin göbeğindeki çöplere atılan atıklar ve lağımların oluşturduğu pis koku ve görüntü vatandaşları rahatsız ediyor.   Özellikle lokantaların ve yıkamacıların olduğu bölgelerde çöplere atılan sakatat, hayvan dışkısı ve temizlik artıkları hem kötü görüntü oluştururken, diğer taraftan da kötü koku ve mikrop saçıyor.Belediye ekipleri ise tüm taleplere rağmen bölgede bu tür atıkları ve pislikleri ortalığa saçan esnafa dur demiyor.     Bölgede yer alan esnaflardan birisi, ''İçinde bulunduğumuz 21. yüzyılda görüyorum ki Kırşehir'in çöp şehirden farkı yok.Bazıları şehri kentparktan ibaret sanıyor olsa gerek ki her karede kentpark var.Bu gördüğünüz manzara şehrin göbeğinde çarşı merkezinde olan bölge.daha bir sürü bu şekilde pislikten geçilmeyen alanlar var.Zaten yolumuz yok çarşımız yok.Caddemiz yok.Temizliğimiz bari güzel yapılsın.Kırşehir mandıra kokusundan kurtulsun.'' açıklamalarında bulundu. Yavuz Mert
Kırşehir'de şehrin göbeğindeki çöplere atılan atıklar ve lağımların oluşturduğu pis koku ve görüntü vatandaşları rahatsız ediyor.

  Özellikle lokantaların ve yıkamacıların olduğu bölgelerde çöplere atılan sakatat, hayvan dışkısı ve temizlik artıkları hem kötü görüntü oluştururken, diğer taraftan da kötü koku ve mikrop saçıyor.Belediye ekipleri ise tüm taleplere rağmen bölgede bu tür atıkları ve pislikleri ortalığa saçan esnafa dur demiyor.

    Bölgede yer alan esnaflardan birisi, ''İçinde bulunduğumuz 21. yüzyılda görüyorum ki Kırşehir'in çöp şehirden farkı yok.Bazıları şehri kentparktan ibaret sanıyor olsa gerek ki her karede kentpark var.Bu gördüğünüz manzara şehrin göbeğinde çarşı merkezinde olan bölge.daha bir sürü bu şekilde pislikten geçilmeyen alanlar var.Zaten yolumuz yok çarşımız yok.Caddemiz yok.Temizliğimiz bari güzel yapılsın.Kırşehir mandıra kokusundan kurtulsun.'' açıklamalarında bulundu.

Yavuz Mert

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.