Kırşehir'de Cezaevi Şantiyesi Karantinaya Alındı

GÜNDEM 16.04.2020 - 14:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Cezaevi Şantiyesi Karantinaya Alındı

Kırşehir'de Hızırağa mevkiinde yapımı devam eden cezaevi şantiyesindeki 3 çalışan şüphe üzerine hastaneye sevk edildi.186 kişinin çalıştığı şantiye alanı ise gerekli tüm önlemler alınarak karantina alındı.

  Edinilen bilgiye göre Türkiye'nin en güvenli ve donanımlı cezaevi olarak inşa edilen cezaevi şantiyesinde bulunan 3 çalışan Koronavirüs şüphesi ile gözlem altına alındı.Şantiyede bulunan 186 işçi ise tedbir amaçlı olarak karantinaya alındı.Koronavirüs tedbirleri kapsamında 100 çalışan yüklenici firma tarafından bir yurda yerleştirilerek karantinaya alındı.     ''GEREKLİ TÜM ÖNLEMLERİ ALDIK'' Cezaevi inşaatının yüklenici firma yetkilisi yaptığı açıklamada 3 çalışanda şüphe üzerine gerekli tedbirlerin alınarak hastaneye sevk edildiğini ve yapılan testlerde sonuçların negatif çıktığını belirtti.Şantiye yetkilisi Eyüp Yılmaz , '' Şüpheli arkadaşlarımızda çok şükür pozitif vaka yok ancak güvenlik gerekçesiyle karantina uygulamaya konuldu.Karantinaya alınan çalışanlarımız sosyal mesafe kuralına binaen 3'er kişi olarak ayrı ayrı odalara yerleştirildi.100 çalışanımızı ise tuttuğumuz bir yurtta karantina altına aldık.Karantinaya alınan çalışanlarımız için her türlü imkan seferber edilmiş durumda.Tuvalet ve banyo ihtiyacı için fazlasıyla fiziki koşullar hazırlandı.Yemekleri düzenli olarak sağlıyoruz.Hakkımızda çıkan asılsız haberlerle ilgili gerekli yasal işlemleri de başlattık.''ifadelerine yer verdi.  
Kırşehir'de Hızırağa mevkiinde yapımı devam eden cezaevi şantiyesindeki 3 çalışan şüphe üzerine hastaneye sevk edildi.186 kişinin çalıştığı şantiye alanı ise gerekli tüm önlemler alınarak karantina alındı.

 

Edinilen bilgiye göre Türkiye'nin en güvenli ve donanımlı cezaevi olarak inşa edilen cezaevi şantiyesinde bulunan 3 çalışan Koronavirüs şüphesi ile gözlem altına alındı.Şantiyede bulunan 186 işçi ise tedbir amaçlı olarak karantinaya alındı.Koronavirüs tedbirleri kapsamında 100 çalışan yüklenici firma tarafından bir yurda yerleştirilerek karantinaya alındı.

 

 

''GEREKLİ TÜM ÖNLEMLERİ ALDIK''

Cezaevi inşaatının yüklenici firma yetkilisi yaptığı açıklamada 3 çalışanda şüphe üzerine gerekli tedbirlerin alınarak hastaneye sevk edildiğini ve yapılan testlerde sonuçların negatif çıktığını belirtti.Şantiye yetkilisi Eyüp Yılmaz , '' Şüpheli arkadaşlarımızda çok şükür pozitif vaka yok ancak güvenlik gerekçesiyle karantina uygulamaya konuldu.Karantinaya alınan çalışanlarımız sosyal mesafe kuralına binaen 3'er kişi olarak ayrı ayrı odalara yerleştirildi.100 çalışanımızı ise tuttuğumuz bir yurtta karantina altına aldık.Karantinaya alınan çalışanlarımız için her türlü imkan seferber edilmiş durumda.Tuvalet ve banyo ihtiyacı için fazlasıyla fiziki koşullar hazırlandı.Yemekleri düzenli olarak sağlıyoruz.Hakkımızda çıkan asılsız haberlerle ilgili gerekli yasal işlemleri de başlattık.''ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.