Kırşehir'de Çaldıkları Malzemeleri Ankara ve Niğde'de Satıyorlardı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2019 - 14:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Çaldıkları Malzemeleri Ankara ve Niğde'de Satıyorlardı

Kırşehir'deki inşaatlardan çaldıkları malzemeleri satmak için hazırlanan 2 zanlı tutuklandı. Şehir merkezinde kamu ve özel kuruluşlara ait birçok inşaattan çok sayıda malzeme çalınması ihbarları üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Ekipleri bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi.Ekipler,2 şüphelinin Ankara ve Niğde plakalı 2 kamyonetle inşaat malzemelerini taşıdığını belirledi. Görüntülerden kamyonetlere ait plakaları tespit eden polis , araçların bir süre şehir merkezinde bekledikten sonra Ankara istikametine doğru yola çıktıklarını tespit etti. Kamyonetleri takip eden polis ekipleri, Kaman yol kavşağında düzenledikleri operasyonla araçları durdurdu. Kamyonetlerdeki aramalarda, ikamet ve kamu kuruluşuna ait inşaat malzemeleri, jeneratör, demir çubuklar, matkap ve kablolar ele geçirildi. Kamyonet sürücüleri N.U. ve Ş.K. gözaltına alındı.Çaldıkları malzemeleri, Kırıkkale ve Ankara'da satacakları öğrenilen zanlılar, Asayiş Şube Müdürlüğündeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.N.U'nun daha önce 7 farklı hırsızlık suçuna karıştığı ve arandığı da tespit edildi.

Kırşehir'deki inşaatlardan çaldıkları malzemeleri satmak için hazırlanan 2 zanlı tutuklandı.

Şehir merkezinde kamu ve özel kuruluşlara ait birçok inşaattan çok sayıda malzeme çalınması ihbarları üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Ekipleri bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi.Ekipler,2 şüphelinin Ankara ve Niğde plakalı 2 kamyonetle inşaat malzemelerini taşıdığını belirledi.

Görüntülerden kamyonetlere ait plakaları tespit eden polis , araçların bir süre şehir merkezinde bekledikten sonra Ankara istikametine doğru yola çıktıklarını tespit etti.

Kamyonetleri takip eden polis ekipleri, Kaman yol kavşağında düzenledikleri operasyonla araçları durdurdu. Kamyonetlerdeki aramalarda, ikamet ve kamu kuruluşuna ait inşaat malzemeleri, jeneratör, demir çubuklar, matkap ve kablolar ele geçirildi.

Kamyonet sürücüleri N.U. ve Ş.K. gözaltına alındı.Çaldıkları malzemeleri, Kırıkkale ve Ankara'da satacakları öğrenilen zanlılar, Asayiş Şube Müdürlüğündeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.N.U'nun daha önce 7 farklı hırsızlık suçuna karıştığı ve arandığı da tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.