Kırşehir'de Bulundu Değeri 500 Bin TL

ASAYİŞ 18.12.2020 - 18:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Bulundu Değeri 500 Bin TL

Kırşehir'de icra edilen operasyonda 500 bin TL değerinde kimyasal civa ele geçirildi.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde,Kırşehir Merkezsde düzenlenen operasyonda A.P. isimli şahsın aracında yapılan aramada; yaklaşık piyasa değeri 500.000 TL olan (555) gr. Kimyasal Madde (Civa), 1 adet hassas terazi ve (17) adet şırınga ele geçirildi.     Şüpheli şahıs yapılan sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi.      
Kırşehir'de icra edilen operasyonda 500 bin TL değerinde kimyasal civa ele geçirildi.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde,Kırşehir Merkezsde düzenlenen operasyonda A.P. isimli şahsın aracında yapılan aramada; yaklaşık piyasa değeri 500.000 TL olan (555) gr. Kimyasal Madde (Civa), 1 adet hassas terazi ve (17) adet şırınga ele geçirildi.

 

 

Şüpheli şahıs yapılan sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi.

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.