Kırşehir'de Birçok Köy Ulaşımına Kar Engeli

GÜNDEM 20.12.2021 - 12:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Birçok Köy Ulaşımına Kar Engeli

Kırşehir'de etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok köy yolu ulaşıma kapandı.İl Özel İdaresi 190 köyde karla mücadele çalışması yürüttükklerini açıkladı.

Kırşehir İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada;  Merkez, Akçakent, Akpınar, Boztepe, Çiçekdağı, Kaman ve Mucur ilçelerinde dünden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle 190 köyde kar ile mücadele çalışması yürütüldüğünü ve  etkili olan kar yağışına, 36 iş makinası ve 79 personel ile müdahale edildiğini ve bu kapsamda etkili olan kar yağışı sonucu yolları açma çalışmasının devam ettiğini bildirildi.       Kaman'a bağlı Bayramözü Köyü yakınlarında yük taşıyan tır şarampole devrildi.Köylülerin çabası sonuçsuz kalınca Karayolları ve İl Özel İdareden yardım İstendi.Ancak bu talepler de sonuçsuz kaldı.
Kırşehir'de etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok köy yolu ulaşıma kapandı.İl Özel İdaresi 190 köyde karla mücadele çalışması yürüttükklerini açıkladı.

Kırşehir İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada;  Merkez, Akçakent, Akpınar, Boztepe, Çiçekdağı, Kaman ve Mucur ilçelerinde dünden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle 190 köyde kar ile mücadele çalışması yürütüldüğünü ve  etkili olan kar yağışına, 36 iş makinası ve 79 personel ile müdahale edildiğini ve bu kapsamda etkili olan kar yağışı sonucu yolları açma çalışmasının devam ettiğini bildirildi.

 

 

 

Kaman'a bağlı Bayramözü Köyü yakınlarında yük taşıyan tır şarampole devrildi.Köylülerin çabası sonuçsuz kalınca Karayolları ve İl Özel İdareden yardım İstendi.Ancak bu talepler de sonuçsuz kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.