Kırşehir'de Bir Köye Daha Koronavirüs Karantinası

GÜNDEM 16.04.2020 - 21:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Bir Köye Daha Koronavirüs Karantinası

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesi Kabaklı köyünde korona virüs tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.

Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada,''16 Nisan 2020 tarihinde toplanan Çiçekdağı İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yapılan değerlendirme neticesinde,  köyde ikamet eden vatandaşlarımızdan bazılarının yapılan kontrollerinde Koronavirüs (Covid-19) vakasına rastlanılması ve temaslı şahısların bulunması nedeniyle salgının yayılmasının önlenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla ilçeye bağlı Kabaklı Köyünde karantina tedbiri uygulanması kararlaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' denildi.   Daha önce de Kaman'a bağlı Beyit köyü Koronavirüs nedeniyle karantinaya alınmıştı.
Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesi Kabaklı köyünde korona virüs tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.

Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada,''16 Nisan 2020 tarihinde toplanan Çiçekdağı İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yapılan değerlendirme neticesinde,  köyde ikamet eden vatandaşlarımızdan bazılarının yapılan kontrollerinde Koronavirüs (Covid-19) vakasına rastlanılması ve temaslı şahısların bulunması nedeniyle salgının yayılmasının önlenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla ilçeye bağlı Kabaklı Köyünde karantina tedbiri uygulanması kararlaştırılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' denildi.

 

Daha önce de Kaman'a bağlı Beyit köyü Koronavirüs nedeniyle karantinaya alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.